tuozhizhe-1
tuozhizhe-2
tuozhizhe-3
tuozhizhe-5
tuozhizhe-4

Napa PILIH KAMI?

R&D lan pabrik peralatan pamrosesan cetakan lan mesin

CNC Vertical machine

Mesin vertikal CNC

Produk Kualitas Tinggi Minangka Orientasi

CNC lathe machine

Mesin bubut CNC

Produk Kualitas Tinggi Minangka Orientasi

Babagan Kita

Shenzhen Joint Technology Co., Ltd. duwe spesialisasi ing R&D lan pabrik peralatan pangolahan cetakan lan peralatan mesin, kita ngembangake riset, pengembangan, manufaktur, tim layanan lan manajemen teknologi tinggi, lan produk sing ditambah nganti luwih saka 11 seri saka mesin panggilingan, menyang pusat mesin, lengen mekanik, otomatisasi. Kanthi produk kualitas sing luar biasa lan reputasi merek sing beda, produk kami didol menyang luwih saka 40 kutha maju ing saindenging China, lan uga menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad ing saindenging Asia, Eropa lan Amerika. Perusahaan kita duwe ..

KATEGORI PRODUK

R&D lan pabrik peralatan pamrosesan cetakan lan mesin