Babagan Kita

Shenzhen Joint Technology Co., Ltd. 

 duwe spesialisasi ing R&D lan pabrik peralatan pangolahan cetakan lan peralatan mesin, kita ngembangake riset, pengembangan, manufaktur, tim layanan lan sistem manajemen teknologi tinggi, lan produk sing ditambahi luwih saka 11 seri saka mesin panggilingan, pusat mesin, mekanik lengen, otomatisasi. Kanthi produk kualitas apik lan reputasi merek sing beda, produk kami didol menyang luwih saka 40 kutha maju ing saindenging China, lan uga menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad ing saindenging Asia, Eropa lan Amerika. 

Perusahaan kami njupuk produk bermutu tinggi minangka orientasi, ide R&D yaiku kanggo nyedhiyakake produk kualitas sing paling cocog kanggo para pelanggan, dadi pabrikan alat mesin profesional kanthi cetakan produk cetakan lan alat mesin pemrosesan bagean lan kemampuan desain sing digawe khusus ing China .

Kauntungan inti:

● Kauntungan kualitas: proses kontrol mutu standarisasi lan rinci lan mekanisme operasi inspeksi, teknologi produksi standar dhuwur, piranti lunak deteksi tingkat dhuwur internasional lan perangkat keras - kanggo njamin pasokan produk sing apik banget.

● Keuntungan riset lan pangembangan: luwih saka 20 taun ngetutake panelitian teknologi lan tliti - wis nggawe karakteristik sing ndadekake kinerja peralatan umum luwih apik, ngatur peralatan kanthi cepet lan akurat, lan nyedhiyakake peralatan lan aplikasi solusi lengkap.

Paten penemuan, paten model utilitas, puluhan hak cipta piranti lunak

● ERP, CRM lan sistem manajemen informasi lengkap - kanggo mesthekake operasi efisien perusahaan lan perbaikan terus-terusan.

Keuntungan khusus:

 Nyedhiyakake pelanggan kanthi produk khusus sing disesuaikan

 Menehi pelanggan kanthi dhukungan teknis aplikasi kanggo produk CNC, kalebu bukti produk, pamrograman proses pemrosesan, desain peralatan lan manufaktur.

 nyedhiyakake pelanggan kanthi cetakan utawa bagean sing ngolah kabeh alat sing cocog kanggo tanduran, kalebu rencana pemrosesan bagean, pencocokan peralatan.

 Nyedhiyakake solusi integrasi kanggo lini produksi kanthi otomatis, kalebu otomatisasi peralatan, otomatisasi bongkar muat, lan otomasi transmisi material.

team