Cilik

VMC-V85P / Pusat mesin pemrosesan bagean paling dhuwur

vmc-v85p

Pambuka:

Mesin kanthi desain amben sing dioptimalake duwe kaluwihan luwih akeh babagan efisiensi ngolah bagean lan cetakan mesin presisi lengkung lan finish

Akeh digunakake ing

Produk 3C, suku cadang otomatis, elektronik, mesin, otomotif, produk medis presisi lan bidang pangolahan produk liyane.

Kasus pelanggan Siji:

Model : GABUNG-V85P

Papan Pelanggan : Kutha Luoyang, provinsi Henan

Produk : Mekanisme kimia

Syarat kustomisasi:

15000rpm spindle sambungan langsung

Rampung mesin Finishing

Nilai Getaran: 1micogramme, tanpa swara

Paralelisme pandhuan: 0,01mm

Baleni posisi presisi nganti 0,005mm

Kasus pelanggan Loro:

Model: GABUNG-V85P

Papan-papan: Uzbekistan

Produk : Mould Precision lan bagean

Syarat kustomisasi:

0i-MF (3) pengontrol

15000rpm sambungan langsung taiwan spindle rotary

24 ATOL ATC, gun banyu, gun Udara, pendingin minyak spindle,

conveyor chip otomatis jinis sekrup

Model tabel puteran 4 sumbu GX-255H kanthi buntut manual

Ukur pangaturan alat Jepang 

12c5057216f2f1bcc10d2d64be8689d
b606c92d92e29f250c85ad7c13537ee
a6af8933bf512e114f2cf016e3746f8
749b08861e5fe68f7f812a086920693

Pusat mesin jinis BTMC-1020 / Gantry

btmc-1016

Pambuka:

Seri iki utamane ngolah jinis kothak gedhe, cetakan permukaan sing mlengkung kompleks, bentuk khusus khusus, pangolahan bagean jinis piring

digunakake digunakake ing mesin, otomotif, pesawat, aerospace, pengiriman, pertahanan nasional lan bidang pangolahan produk liyane

Kasus pelanggan Siji:

Model:GABUNG-BTMC1020

PapanUzbekistan

Produk:Cetakan presisi lan bagean

Syarat kustomisasi:

0I-MF (5)Kontroler

BT50 / 8000RPM Belt spindle nganggo CTS

24Tool ATC

Air gun / Water gun,

Pendingin minyak spindle, ijol-ijolan panas

Conveyor otomatis jinis sekrup

Tabel rotary 4axis modle GX-400H kanthi buntut manual

Kasus pelanggan loro:

Model: BTMC-2030

Panggonan: Kutha Xiamen, provinsi Fujian

Produk:Peralatan Medis (cetakan amben test CT, mesin kasar + mesin pungkasan)

Syarat kustomisasi:

0I-MF (3) /βKontroler

Pendingin minyak spindle, pertukaran panas, sekrup + conveyor chip jenis rantai

BT50 / 8000rpm Spindle Rotary

Syarat khusus:

Ukuran tabel: 1800 * 3000mm

Cara linear THK Brand (sumbu X: 55mm) + sekrup

Dilengkapi teknologi kompensasi kenaikan suhu

6740d41f478b79b962f21dcfeec6c89
5754c9e2b1df9c0907ddf2207e94cef
4e8a2520eb437fd7d375a911c8dfecb

Mesin bubut lan mesin panggilingan HTC-4235M / CNC

htc

Pambuka:

Mesin bubut cnc Lathe lan panggilingan dilengkapi Taiwan SYNTEC 211B-H Controller kanthi motor servo lan nyopir, bisa nyadari operasi kecepatan sumbu obah lan ningkatake efisiensi mesin ing bagean kasebut. Uga bisa nyadari pemotongan panggilingan pesawat, pengeboran, alur penggilingan lan tata cara panggilingan lan pamrosesan bagean disk lan poros cilik. Nduwe fungsi gabungan kanggo ngowahi, nggiling, mboseni lan sapanunggalane, lan bisa mujudake clamping siji lan prosedur pangolahan lengkap

Akeh digunakake ing

Produk 3C, aksesoris pesawat otomatis, elektronik, mesin, otomotif, pesawat, aerospace, pengiriman, pertahanan nasional lan proses liyane

Kasus pelanggan Siji:

Model : HTC-4235

Papan Pelanggan : Kutha Liuzhou, provinsi Guangxi

Produk : Bagian disk lan kothak

Syarat kustomisasi:

Kontroler GSK980TDI nganggo motor Cina lan nyopir

Motor spindle: 7,5kw A2-6 spindle

8 posisi alat servo menara

10 inci Chuck hidrolik jinis kothong

Kanthi cakar Positif lan negatif

Nangani sing bisa dipindhah, spindle kanthi ndandani fungsi arah

Syarat ngolah

Alat disk pangolahan, alat kuadrat, persyaratan finish permukaan sing dhuwur, efisiensi ngolah cepet, nganggo senapan banyu lan senapan udara, bukak fungsi otomatis loading lan mbongkar robot kanthi otomatis lan mbukak lan nutup otomatis, kanggo paningkatan robot loading otomatis lan bongkar muat feed

Kasus pelanggan Loro:

Model : HTC-4640

Papan-papan: Kutha Yingshan, provinsi Sichuan

Produk : Katup lan pitik jago

Syarat kustomisasi:

Kontroler SYNTEC 22TA, motor spindle servo 5.5kw

Turret alat listrik merek 8 posisi pragaiti

Chuck hidrolik jinis kothong 6 inci, spindle taiwan

Bantalan impor lan bola, cara linier, stasiun hidrolik 

3e6adea5b0d03538952a9bb0d5ab268
2a377937d2e87bd5db1c54cff1e3943
f1e1d7d71c202e3880b82fe0d1855cb
6ab00feb70f942adc2fcb587806c544

Pusat pengeboran VTC-500C / CNC lan pusat mesin nutul

vtc-500

Pambuka:

Serangkaian produk iki diproduksi kanthi rinci miturut standar mesin impor, sing nduweni karakteristik stabilitas dhuwur, efisiensi dhuwur lan kecepatan dhuwur.

digunakake ing

Industri 3C, pamrosesan cangkang elektronik, aerospace, suku cadang mobil cilik, peralatan medis lan komponen industri liyane, pamrosesan cangkang

Kasus pelanggan Siji:

Model: VTC-500C

PapanHanoi, Vietnam

Produk pamroses: Piranti clamping Samsung

Syarat kustomisasi:

380V / 50HZ 0I-MF (5) / a Controller

Air gun / Water gun,

21Tool ATC,

Spindle Spindle 24000rpm,

TONGFEI pertukaran panas,

Pendingin minyak gelendong TONGFEI,

BT30 panggilingan chuck,

Wadhah kunci alat BT30,

Kit clamping M12,

6 'vise,

Kertu CF.

Pitunjuk Linear merek Rexroth

Sekrup THK Bola Jepang 

Kasus pelanggan Loro:

Model: VTC-600C

Papanxi'kutha, provinsi Shan xi

produk: Produk mekanik lan elektronik rel, peralatan sepur

Syarat kustomisasi:

0I-MF (1)/α Kontroler

16 ALAT ATOL,

Senapan banyu / senapan udara,

Pertukaran panas,

Spindle Taiwan Spinder,

Pangowahan motor spindle dadi 24000rpm,

Materi aluminium proses pelanggan, efisiensi tambah 30%.

Kita nyedhiyakake program pangolahan Miturut pelanggan sing nggambar Pelanggan Nalika ngirim mesin.

2fabd3c24e9afe85e78c88879af00dd
07c6c049c449fd109d61f54c563f456
e089b890b97838fd1e5579803c52f63
05f0d6fd35a84a4452ea73b338edf59

CM600 / Precision cnc engrave machine CM series

cm-650b

Pambuka :

Nganggo casting kualitas tinggi, desain balok gantry kolom balok, kekakuan sakabehe apik, cocog kanggo operasi alat mesin kanthi cepet lan stabil, nggunakake spindle rotary 24000 kanggo ukiran lan penggilingan cahya dhuwur.

Digunakake sacara wiyar ing bidang cetakan presisi, cetakan, elektroda tembaga, pangolahan batch produk aluminium, pembuatan cetakan sepatu, pamrosesan jig, industri kacamata nonton lan nonton

Kasus Pelanggan Salah:

Model : CM600

Papan: KOTA SHENZHEN

Produk: Mesin tembaga lan aluminium

Syarat khusus:

Sistem SYNTEC 21MA, BT30 / 5.5KW / 24000Rpm

12Cool ATC, Alat probe, pendingin minyak Spindle,

Motor servo Jepang Yaskawa, sekrup bola presisi kelas Taiwan C5

Tiga sumbu bantalan kelas NSK P4 Jepang,

Taiwan Hiwin cara linier, kopling Jerman 

Kasus Pelanggan Loro:

Model : CM700

Papan: Kutha Liuzhou, Provinsi Guangxi

Produk : Proses profil rongga cetakan saka silinder mobil

Syarat khusus:

Kontroler Mitsubishi E80A, spindle Taiwan Posa BT30 / 7.5KW / 24000Rpm

12tool ATC, Alat alat merek Metrol Jepang,

Pendingin minyak spindle point, probe workpiece merek OMP400 Inggris Renishaw

Syarat khusus:

Akurasi mesin permukaan sing mlengkung ana ing 0,002mm

Akurasi cara sekrup lan linear ana ing 0,001mm

Akurasi mesin 3D kudu ana ing njero ±0,02mm

Kanthi test probe OMP400 merek Renishaw 3D

8af56768056ccd907e9d6f7ba1f6867
b60910d1c1eef68b4ee48457ee7a3f1
0812c6cce1a57aa1f2077e5b4d332f7
34becb28ea5a9b240f5366c6e77ab87

Pelanggan

1594698305_Our_client