• 760mm Gantry Width CNC Vertical Milling Machine 600 * 500 * 250mm Travel Inclued

    760mm Gantry Width CNC Vertical Milling Machine 600 * 500 * 250mm Plancongan

    Ukuran Tabel: 600 * 500mm Model: Plancongan CM650B Tabel: 600 * 500 * 250mm Kecepatan Rotasi: 500-240000rpm Spindle Motor: 5.5kw Spindle Taper: BT30 Lebar Gantry: 760mm 24000RPM Spindle High Speed ​​CNC Milling and Engraving Machine Kanggo Metal 600 * 500 * 250mm Fitur Standar Plancongan: 1. Sistem adhem: Pendingin minyak sirkulasi minyak kanggo spindle, bahan gawe adhem nganggo banyu utawa minyak ing tangki utawa cairan saponifikasi liwat utawa nozel semprot 2. Struktur gantry: Kolom dobel minangka bagean ...
  • High Rigidity 24000 / 18000rpm CNC Engraving Milling Machine  For Mould Processing

    Kekakuan Tinggi 24000 / 18000rpm Mesin Penggilingan Ukiran CNC Kanggo Proses Cetakan

    Ukuran Tabel: 800 * 600mm Warna: Controller Opsional: LNCand Liyane Lebar Gantry: 650kgs Spindle Taper: BT30 Max Load Of Tabel: 400kgs Kecepatan Spindle: 24000 / 18000rpm China Kecepatan ukiran cnc logam lan mesin panggilingan kanggo nggawe cetakan Fitur Produk 1. Awak mesin kaku sing dhuwur lan proses stabilitas sajrone kacepetan rotasi dhuwur 2. Desain kasus spindel sing dikuatake khusus kanggo CM860, Kekuwatan pemotongan tambah akeh 3. Spindle, sekrup bola, kontroler lan bagean kunci liyane ...
  • Mold Making CNC Metal Engraving Machine 50 – 300mm Distance Between Tool Head And Table

    Mesin Ukiran Logam CNC Nggawe Cetakan 50 - 300mm Jarak Antarane Kepala lan Meja

    Jeneng: Model Mesin Ukiran CNC: Industri CM650B: Rotasi Spindle Metal Cutting: 24000rpm Spindle Taper: E25 Max Load Of Table: 300kgs Way Processing: Finishing Processing Bobot Net: 2800kgs China Kecepatan tinggi ukiran cnc logam lan mesin panggilingan kanggo nggawe cetakan Fitur Produk 1 Sumbu X / Y / Z minangka cara pandhuan linear, 3 sumbu feed standar standar 10m / min, 24m / min opsional kanggo CM650B 2. Presisi tinggi, mesin mesin kaku sing tetep stabilitas proses ...
  • Metal Cutting CNC Engraving Milling Machine With Enclosed Cover Y Axis Screw

    Mesin Penggilingan Ukiran CNC Nglereni Logam Kanthi Sekrup Y Axis Cover

    Jeneng Model: Aplikasi CM600: Werna Nglereni Logam: Presisi Opsional: Cara Pandhuan presisi Tinggi: Sumbu Cara Pandhuan Linear: Tiga Sumbu China Mesin ukir cnc logam kecepatan tinggi lan mesin panggilingan kanggo nggawe cetakan Fitur Produk 1. Sumbu X / Y / Z minangka pandhuan linear cara, 3 sumbu standar feed cepet 10m / min 2. Presisi tinggi, awak mesin kaku banget njaga stabilitas proses sajrone kacepetan rotasi dhuwur 3. Desain kasus spindel khusus kanggo CM650B, Kekuwatan nglereni ...
  • Black And White 3 Axis Gantry Type Milling Machine By Increased Cutting Strength

    Mesin panggilingan Jenis Axis Gantry Ireng lan Putih kanthi kekuatan nglereni

    Ukuran Tabel: 800 * 600 Werna: Controller Ireng lan Putih: Bobot LNC: 3500kgs Spindle Taper: E25 / ER32 / BT30 Maksimum Tabel: 400kgs Cina Ukiran cnc logam kecepatan tinggi lan mesin panggilingan kanggo nggawe cetakan Fitur Produk 1. mesin kaku sing dhuwur awak njaga stabilitas proses sajrone kacepetan rotasi dhuwur 2. Desain kasus spindle khusus kanggo CM860, Kekuwatan pemotongan nambah 20% yen dibandhingake karo model sing padha 3. Spindle, sekrup bola, lan bagean-bagean kunci liyane yaiku ...
  • Linear Guide Way CNC Metal Milling Machine For Parts Processing 300kg Load

    Pandhuan Linear Mesin Penggilingan Logam CNC Kanggo Bagian Ngolah Beban 300kg

    Diameter Instalasi: Model 125mm: Industri CM650B: Kecepatan Rotasi Nglereni Logam: Torsi Output 15000 / 24000rpm: 5,39 Maksimum Beban Tabel: 300kgs Spindle Motor: 4.0kw China Ukiran cnc logam kecepatan tinggi lan mesin panggilingan kanggo nggawe cetakan Fitur Produk 1. X / Sumbu Y / Z minangka cara pandhuan linier, 2. 3 sumbu feed cepet standar 10m / menit, 24m / menit ora opsional kanggo CM650B 3. Mesin presisi tinggi, awak mesin kaku 3. Desain kasus spindel khusus sing dikuatake kanggo CM650B, 4. Kopling, spindle ...
  • 7.5KW Spindle Motor CNC Engraving Milling Machine , High Speed CNC Vertical Mill

    7.5KW Spindle Motor CNC Engraving Machine Milling, Pabrik Vertikal CNC Kecepatan Tinggi

    Ukuran Tabel: 820 * 1020mm Model: Plancongan CM-80100 Tabel: 820 * 1000 * 350mm Kecepatan Rotasi: 18000 / 24000rpm Motor Spindle: 7.5kw 3 Axis Servo Motor: 1.8kw Cina Ukiran cnc logam kecepatan tinggi lan mesin panggilingan kanggo nggawe cetakan Produk Fitur 1. Sumbu X / Y / Z minangka cara pandhuan linier, 2. Jaminan stasioner kanthi mlaku kanthi cepet, mujudake mesin finish dhuwur. 3. presisi tinggi, awak mesin kaku sing kenceng 3. casting mesin desain elemen kaku kaku HIgh, penguatan kotak spindle ...
  • CNC Engraving Machine CM860 , three axis linear guide way 800 * 600mm Table 5.5KW/ER25/24000rpm spindle

    Mesin Ukiran CNC CM860, cara pituduh linear sumbu telung 800 * 600mm Tabel 5.5KW / ER25 / 24000rpm spindle

    Ukuran Tabel: 800 * 600mm Model: Plancongan CM-860 Tabel: 680 * 760 * 330mm Kecepatan Rotasi: 500-240000rpm Motor Spindle: 5.5kw 3 Axis Servo Motor: 0,85kw Mesin Ukiran CNC, cara pituduh linear sumbu 800 * 600mm tabel Fitur produk spindle spindle Taiwan merek 5.5KW / ER25 / 24000rpm 1. Sumbu X / Y / Z minangka cara pandhuan linier, 2. Jaminan stasioner kanthi mlaku kanthi cepet, mujudake mesin finish dhuwur. 3. presisi tinggi, awak mesin kaku sing dhuwur 3. Mesin desain elemen kaku kaku HIgh ...
  • High Precision CNC Engraving Milling Machine With 24000 RPM Spindle Rotation Speed CM-870

    Mesin Penggilingan Ukiran CNC Precision Tinggi Kanthi Kecepatan Rotasi Spindle 24000 RPM CM-870

    Ukuran Tabel: 800 * 700mm Jeneng: Mesin Ukiran CNC X / Y / Z Plancong: 720/800 / 330mm Tapel Spindle: Diameter Spindle ER25: φ125mm Kecepatan Rotasi Spindle: 24000rpm Jembar Gantry: 800mm X / Y / Z Posisi Akurasi: 0.006 /0.006/0.005 Spindle Motor: 5.5KW Kecepatan tinggi mesin ukir CNC presisi tinggi CM870 X, sumbu Y cara pandhuan linier, 3 sumbu feed standar standar 10m / menit, spindle ER25. Spindle B230 opsional kanggo CM870. Awak mesin sing kaku banget njaga stabilitas proses sajrone ...
  • Linear Guide Vertical 3 Axis CNC Engraving Milling Machine ER32 Spindle CM-8120

    Panduan Linear Vertikal 3 Axis CNC Engraving Milling Machine ER32 Spindle CM-8120

    Ukuran Tabel: 820 * 1200mm Jeneng: Plancongan Axis Mesin X / Y / Z Sumbu: 820/1200 / 350mm Spindle Taper: ER32 X / Y / Z Axis Rapid Feed: 8/8/8 M / min Spindle Rotation Speed: 500 -24000rpm Jembar Gantry: 900mm Spindle Motor: 7.5KW ER32 spindlehigh presisi mesin CNC CM-8120 Ngadopsi spindle 24000rpm / ER32elektrik kanggo ukiran lan panggilingan cahya dhuwur. Ngadopsi casting kanthi kualitas tinggi lan desain balok gantry kolom, kanggo mesthekake mesin umum cocog kanggo cepet lan ...
  • Big Travel CNC Gantry Machining Center With 3500 * 2400 * 2980mm Dimension

    Pusat Mesin Gantry CNC Plancongan Gedhe Kanthi Dimensi 3500 * 2400 * 2980mm

    Ukuran Tabel: 820 * 1200mm Model: CM-80120 Tabel Travel: 820 * 1200 * 350mm Kecepatan Rotasi: 18000 / 24000rpm Spindle Motor: 7.5kw 3 Axis Servo Motor: 1.8kw China Kecepatan ukiran cnc logam lan mesin panggilingan kanggo nggawe cetakan Produk Fitur 1. Sumbu X / Y / Z minangka cara pandhuan linier, 2. Jaminan stasioner kanthi mlaku kanthi cepet, mujudake mesin finish dhuwur. 3. presisi tinggi, awak mesin kaku sing kenceng 3. casting mesin desain elemen kaku kaku HIgh, penguatan kotak spindle ...
  • High Speed CNC Engraving Milling Machine 24000RPM ER32 Spindle CM-8100

    Mesin Penggilingan Ukiran Kecepatan Tinggi 24000RPM ER32 Spindle CM-8100

    Ukuran Tabel: 820 * 1020mm Jeneng: Plancongan Axis Mesin X / Y / Z Poros: 820/1000 / 350mm Spindle Taper: ER32 / BT30 X / Y / Z Axis Fast Feed: 8/8/8 M / min Spindle Rotation Speed : 24000rpm Jembar Gantry: 900mm Spindle Motor: 7.5KW 24000rpm mesin presisi CNC presisi tinggi CM-8100 ◆ X, Y, Z sumbu minangka cara pandhuan linier, standar kecepatan pakan sumbu telu yaiku 10 m / menit, ◆ Struktur mesin dianalisis kanthi analisis elemen winates, kanthi presisi tinggi lan kaku ...