Mesin Lathe CNC

  • Digital CNC Turning Center Machine 2800rpm Spindle Rotation Speed CKI6140

    Mesin Pusat Turning Digital Digital 2800rpm Kecepatan Putaran Spindle CKI6140

    Jeneng: Mesin Cnc Lathe Jembar Pandhuan: 340mm Spindle Motor: 5.5kw Dimensi Selang Spindle: 70mm Panjang Panjang Workpiece: 750mm Ayunan Max Swing Sajrone Tabel: 420mm Plancongan Lengan: 120mm Diameter Swing Maksimal Kreta: 230mm Kecepatan Putaran Spindle : 2800rpm Taper Of Tailstock Lleeve: MT4 kualitas tinggi china murah flat type cnc metal vertikal mesin bubut CKI-6140 1. Awak mesin dipotong kanggo resistensi abrasi sing luwih apik, lan nambah stabilitas lan akurasi. 2. E ...
  • 6000rpm Spindle Speed Slant Bed CNC Lathe Machine , 330mm Workpiece CNC Metal Lathe

    6000rpm Kecepatan Spindle Slant Bed CNC Lathe Machine, 330mm Workpiece CNC Metal Lathe

    Jeneng: Model Mesin Cnc Lathe: Diameter Ayunan Max4235 Swing Liwat: 420mm Panjang Panjang Workpiece: 330mm Z Aixs Perjalanan Terbatas: 350mm Kecepatan Rotasi Spindle: 6000rpm Max Swing Diameter Over Bed 420mm Slant Type Cnc Lathe Machine Spindle Liwat Fitur Produk Lubang 56mm 1 Sumbu Y duwe fungsi ukiran. 2. Model iki kanggo muter, panggilingan sisih lan ngebur. 3. Ruang amba kanggo mesin, lelungan sumbu Z / X dawa. 4. Sumbu Y lan sumbu X duwe 2 tooleach sing urip; Sumbu X bisa nginstal 3 -...
  • Heavy Duty Hydraulic CNC Lathe And Milling Machine 2200 * 1600 * 1700mm

    Mesin bubut hidrolik tugas berat 2200 * 1600 * 1700mm

    Jeneng: Model Mesin Cnc Lathe: Diameter Ayunan Max4640 Swing Liwat: 360mm Panjang Kerja: 350mm Z Aixs Perjalanan Terbatas: 400mm Kecepatan Rotasi Spindle: 4200rpm Max Swing Diameter Swara Tempat Tidur 760mm Jenis Slant Mesin Cnc Lathe Spindle Liwat Fitur Produk Lubang 48mm ♦ Ranjang miring 30 ° ngidini tiang alat supaya luwih cedhak karo operator lan mili chip sing luwih gampang ♦ Panel contoller sing bisa diatur kanthi ergonomis ♦ Ballscrew dununge ing tengah dalan kanggo nyedhiyakake akurasi lan ...
  • 3500RPM Slant Bed CNC Lathe Machine , 350mm  Workpiece CNC turning lathe machine

    Mesin bubut CNC Slant Bed 3500RPM, mesin bubut 350mm Workpiece CNC

    Jeneng: Model Mesin Cnc Lathe: Diameter Ayunan Max3640 Swing Liwat: 360mm Panjang Karya: 350mm Z Aixs Perjalanan Terbatas: 400mm Kecepatan Rotasi Spindle: 3500rpm 3500RPM Maximum Workpiece: 350mm Slant Type Cnc Lathe Machine Spindle Liwat Fitur Produk Lubang 48mm 1 Gawan setengah lan kebak, sampeyan bisa milih 2. Hardened by induction, amben mesin lan kreta nduweni daya tahan dawa. 3. Turret listrik lan menara alat geng bisa dipasang loro. 4. Pelumas manual ...
  • 63mm Tool Turret Center CNC Vertical Milling Machine With Slant 30° / 45° Structure

    63mm Alat Turret Center Mesin Penggilingan Vertikal CNC Kanthi Struktur 30 m / 45 ° Slant

    Jeneng: Cnc Lathe Machine Model: HTC3627 Max Swing Diameter Swara Tabel: 360mm Max Length Of Workpiece: 200mm Z Aixs Travel Limited: 270mm Bobot Net: 1850kgs Spindle Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 5.5KW 6000rpm Slant Type Cnc Lathe Machine Spindle Liwat Lubang Fitur Produk 56mm 1. Ranjang struktur miring 30 ° / 45 °, penyerapan dinamis lan kaku banget kanggo njamin presisi tinggi 2. Optimisasi amben, saddle amben, sekrup, struktur bantalan bisa nambah ...
  • 360mm Swing Slant Bed CNC Lathe Machine ,  20m / Min Movement Computer Lathe Machine

    360mm Swing Slant Bed CNC Lathe Machine, Mesin Lathe Komputer Gerak 20m / Min

    Jeneng: Model Mesin Cnc Lathe: Diameter Swing Max3636BB Ndhuwur Tabel: 360mm Panjang Panjang Workpiece: 200mm Spindle Liwat Diameter Lubang: 56mm Z Aixs Perjalanan Terbatas: 270mm Tipe Tempat Tidur: Tipe Slant Awak Kabeh 45 ° Bobot Net: 1850kgs Max Swing Diameter 360mm Slind Type Cnc Lathe Machine Spindle Liwat Lubang Produk 56mm Feature 1. Sumbu lini X / Z, feed cepet yaiku 20m / min 2. Taiwan spindle kanthi kecepatan tinggi, njamin akurasi lan kecepatan tinggi 3. Coulping, bantalan, sekrup bola lan linea. ..
  • Auto Lubrication System Slant Type Cnc Lathe Machine With 45° Slant Whole Body

    Mesin Pelumasan Otomatis Slant Type Cnc Lathe Machine Kanthi Awak Slant Whole 45 °

    Jeneng: Model Mesin Cnc Lathe: Diameter Ayunan Max362727 Swing Tabel: 360mm Panjang Kerja: 200mm Spindle Liwat Diameter Lubang: 46mm Z Aixs Perjalanan Terbatas: 270mm Tipe Tempat Tidur: Tipe Slant Awak Kabeh 45 ° Bobot Net: 1750kgs Max Swing Diameter 360mm Slind Type Cnc Lathe Machine Spindle Liwat Lubang Produk 46mm Fitur 1. Sumbu lini X / Z, feed cepet yaiku 20m / min 2. Taiwan spindle kanthi kecepatan tinggi, njamin akurasi lan kecepatan tinggi 3. Coulping, bantalan, sekrup bola lan linier. ..
  • High Speed Precision Lathe Machine , Automated Lathe Machine 6 Hydraulic Chuck Power HTC4235

    Mesin Bubut Presisi Dhuwur, Mesin Bubut Otomatis 6 Daya Chuck Hidrolik HTC4235

    Jeneng: Model Mesin Cnc Lathe: HTC4235 Chuck Power: 6 Hydraul Chuck Max Panjang Workpiece: 330mm Spindle Liwat Diameter Lubang: 56mm Z Aixs Travel Limited: 350mm Spindle Motor: 5.5kw Spindle Rotatio Speed: 4500rpm X Axis Travel Limited: 470 Slant Bed Mesin Lathe CNC Kanggo Motong Logam Poros 1. Amben miring, kaku banget, stabilitas dhuwur, lancar, njamin akurasi jangka panjang. Getaran sithik, umure bisa digunakake kanthi dawa alat, ngirit biaya alat.3. Pilihan liyane configu ...
  • Horizontal Three Axis Slant Bed CNC Lathe Machine 360mm Max Swing Over Table

    Horisontal Tiga Sumbu Slant Bed CNC Lathe Machine 360mm Max Swing Over Meja

    Jeneng: Model Mesin Nguripake Cnc: Diameter Swing Maximum HTC3630 Liwat Tabel: 360mm Panjang Panjang Workpiece: 230mm Spindle Liwat Diameter Lubang: 56mm Z Aixs Travel Limited: 300mm Spindle Motor: 5.5kw Spindle Rotatio Speed: 6000rpm Type Horizontal Type Three Axis Max Swing Diameter 360mm Cnc Turning Machine Kanthi sumbu Y Decripas Produk Mesin kasebut minangka mesin sing cocog kanggo ngolah kabeh jinis poros lan piring ukuran cilik lan tengah, lan bisa uga nguripake macem-macem ...
  • Two Axis Linear Way Slant Bed CNC Lathe Machine With 66mm Spindle Through Hole

    Rong Sumbu Linear Way Slant Bed CNC Lathe Machine Kanthi 66mm Spindle Liwat Lubang

    Jeneng: Model Mesin Cnc Lathe: Diameter Ayunan Max5661 Swara Tabel: 560mm Panjang Workpiece: 500mm Z Aixs Perjalanan Terbatas: 610mm Kecepatan Rotasi Spindle: 4200rpm Diameter Ayunan Maksimum Swing 560mm Slant Type Cnc Lathe Machine Spindle Liwat Fitur Produk Lubang 66mm ♦ Casting tipe kasur miring, rong cara sumbu lurus, ditrapake kanggo proses presisi tinggi ♦ Cara linear Taiwan, stabilitas akurasi ♦ Taiwan kecepatan tinggi lan spindle akurasi tinggi, Jepang presisi tinggi ...
  • Industrial Automated CNC Lathe Milling Machine 1500 * 1100 * 1700mm Dimension

    Mesin Penggilingan Lathe CNC Otomatis Industri 1500 * 1100 * 1700mm Dimensi

    Jeneng: Model Mesin Nguripake Cnc: Diameter Ayunan Max35 Max Swing Tabel: 360mm Panjang Kerja: 200mm Spindle Liwat Diameter Lubang: 56mm Z Aixs Travel Terbatas: 270mm Spindle Motor: 5.5kw Spindle Rotatio Speed: 6000rpm Type Horizontal Type Three Axis Max Swing Diameter 360mm Cnc Turning Lathe Machine 6000Rpm Prouduct fitur X / Z cara linier, feed cepet yaiku 20m / min Taiwan spindle kecepatan tinggi, njamin akurasi lan Coulping kecepatan tinggi, bantalan, sekrup bola lan cara linier ...
  • CKH3628 Horizontal CNC Turning Flat Bed CNC Lathe Machine A2-5 Spindle Head Type

    CKH3628 Horisontal CNC Turning Flat Bed CNC Lathe Machine A2-5 Spindle Head Type

    Jeneng: Flat Lathe CNC Lathe Machine Spindle Head Type: A2-5 Model: CKH3628 Liwat Lubang Spindle: 50mm Max Swing Over Tabel: 400mm Max Swing Over Carriage: 160mm Max Workpiece Length: 380mm Spindle Speed: 3000rpm / min CKH3628 Horizontal CNC Turning Flat Mesin CNC Lathe Bed A2-5 Kepala Spindle Head 1. Sumbu-X lan sumbu-s nganggo Taiwanprecise linear guide rail saka, lan kecepatan panularan 20M / menit. 2. Kesalahan sekrup dipasang kanthi interferometer laser, sing bisa nambah mesin ...