• Custom Input Rated Power EDM Spark Erosion Machine With 150 * 350mm Magnet Chuck

    Mesin Erosi Spark Input Rated Power EDM Kanthi Chuck Magnet 150 * 350mm

    Model: Plancongan Tabel CNC1470N: 1400 * 700 * 500mm Wadah Lenga: 2250 * 1300 * 650mm Ukuran Tabel: 1500 * 900mm Maks. Load Of Eletrode Head: 400kgs Bobot Bersih: 8000kg 1000 * 600 * 450mm mesin perjalanan tabel CNC EDM kanggo ngolah cetakan CNC 1060N 1. Desain perumahan servo interior sing tepat, nggunakake desain PCB kanggo umur layanan sing luwih dawa, operasi sing aman lan perawatan gampang. 2. Nalika mesin wis tekan ambane sing dikarepake, bakal terus digunakake kanggo proses mesin sing apik. 3. PC sing tahan gesekan tipis ...
  • Metal Cutting CNC EDM Machine Stability CNC Spark Sinker EDM Machine CNC50G

    Stabilitas Mesin Pemotong Logam CNC EDM Stabilitas Mesin Spark Sinker EDM CNC50G

    Model: CNC-50G Ukuran Tabel: 850 * 450mm Wadah Lenga: 1370 * 720 * 450mm X / Y / Z Perjalanan Axis: 500 * 400 * 300mm Maks. Muatan Kepala Elektroda: 150kg Maks. Muatan Meja: 1800kg Bersih Bobot: 2500kg Ukuran: 2300 * 2770 * 2650mm Efisiensi cermin mesin debit listrik CNC-50G kanggo ngolah cetakan 1. Struktur awak mesin kanthi casting stres pasir resin sing maju. 2. Ngadopsi desain CAD presisi lan struktur bingkai presisi tinggi. 3. X, gerakan gerakan poros Y kanthi "TU ...
  • Ultra Fine Surface Procssing CNC EDM Machine 700*400mm Table Size CNC450

    Ultra Fine Surface Procssing Mesin CNC EDM 700 * 400mm Ukuran Meja CNC450

    Model: Ukuran Tabel CNC-40G: 700 * 400mm Wadah Lenga: 1130 * 710 * 450mm X / Y / Z Perjalanan Axis: 400 * 300 * 300mm Maks. Muatan Kepala Elektroda: Maksimum 620kg. Maksimum Tabel: 1000kg Bersih Bobot: 2000kg Dimensi: 2050 * 2530 * 2400mm Efisiensi cermin mesin debit listrik CNC-40G kanggo proses cetakan 1. Stabil kanggo cetakan precidion sing paling dhuwur lan proses bagean. 2. Proyeksi permukaan ultra-kelas bermutu tinggi, kurang sithik, finish dhuwur. 3. Digunakake kanggo ngolah bagean lengkung kompleks, presisi ...
  • HIgh Accuracy Industrial Spark Erosion Machine 17000 Kilograms Net Weight

    Mesin Erosi Spark Industri Akurasi HIgh 17000 Kilogram Bobot Bersih

    Model: Plancongan Tabel CNC2590N: 2500 * 900 * 600mm Wadah Lenga: 3800 * 1800 * 650mm Ukuran Tabel: 2700 * 1200mm Maks. Beban Tabel: 10000kgs Bobot Bersih: 17000kg mesin CNC EDM CNC2590N 1. Wis fungsi minangka Tingkat Pemantauan Otomatis, Deteksi semangat abang-abang, alarm jero lan nglereni listrik, nemokake titik tengah. 2. Nganggo electrocircuit MOSFET, kanthi proses kecepatan tinggi 3. Duwe fungsi switch positif-negatif. Fungsi anti-gelut uga bisa ditambahake kanggo ...
  • 3890 * 4400 * 3580mm Electronica EDM Machine High Cutting Processing Speed

    3890 * 4400 * 3580mm Mesin Pemrosesan Elektronika EDM Kacepetan Pangolahan Tinggi

    Model: Plancongan Tabel CNC1880N: 1800 * 800 * 600mm Wadah Lenga: 3000 * 1500 ** 650mm Ukuran Tabel: 2000 * 1000mm Maks. Beban Tabel: 6500kgs Bobot Bersih: 13000kg mesin EDM CNC CNC1880N 1. Duwe fungsi kayata Level Monitoring Otomatis, Deteksi semangat abang-abang, alarm jero lan nglereni listrik, nemokake titik tengah. 2. Nganggo electrocircuit MOSFET, kanthi proses kecepatan tinggi, lan kerugian elektroda kurang 3. Duwe fungsi switch positif-negatif. Anti-perang ...
  • Automatic CNC EDM Machine 4340 * 4900 * 3590mm With 8000kgs Max Load Of Table

    Mesin EDM CNC Otomatis 4340 * 4900 * 3590mm Kanthi Meja Maksimum 8000kgs

    Model: Plancongan Tabel CNC2110N: 2300 * 900 * 600mm Wadah Lenga: 3500 * 1800 * 650mm Ukuran Tabel: 2500 * 1200mm Maks. Beban Tabel: 8000kgs Bobot Bersih: 15000kg mesin EDM CNC CNC1880N 1. Duwe fungsi kayata Level Monitoring Otomatis, Deteksi semangat abang-abang, alarm jero lan nglereni listrik, nemokake titik tengah. 2. Nganggo electrocircuit MOSFET, kanthi proses kecepatan tinggi, lan kerugian elektroda kurang 3. Duwe fungsi switch positif-negatif. Anti-gelut ...
  • Three Axis CNC EDM Machine , 2000 * 1300 * 700mm Oil Container EDM Cutting Machine

    Telung sumbu Mesin EDM CNC, 2000 * 1300 * 700mm Mesin Pemotong Kontainer Minyak

    Model: Plancong Meja CNC1260N: 1200 * 600 * 450mm Wadah Lenga: 2000 * 1300 * 700mm Ukuran Tabel: 1250 * 800mm Maks. Load Of Eletrode Head: 300kgs Bobot Bersih: 5500kg Tiga Mesin Sumbu CNC EDM, 2000 * 1300 * 700mm Mesin Pemotong Kontainer EDM Minyak 1. Kekakuan tinggi, presisi tinggi, kualitas tinggi. 2. Nalika mesin wis tekan ambane sing dikarepake, bakal terus digunakake kanggo proses mesin sing apik. 3. kabeh aksesoris listrik duwe fungsi lan kualitas apik 4.Kanggo ambane tetep ora owah, ...
  • 2000L Capacity  CNC EDM Machine ,  Industrial PC Controller Electric Spark Machine

    Mesin EDM Kapasitas CNC 2000L, Mesin Spark Listrik PC Controller

    Model: Plancongan Meja CNC850N: 800 * 500 * 400mm Tipe Model: Ukuran Mesin Wadhah Mesin EDM: 1650 * 1100 * 600mm Ukuran Tabel: 1000 * 600mm Maks. Load Of Eletrode Head: 200kgs 1000 * 600mm Ukuran tabel mesin EDM CNC850N kanthi kontroler PC industri 1.kabeh cara mesin model sing cocog karo syarat pelanggan sing beda. 2. Nalika mesin wis tekan ambane sing dikarepake, bakal terus digunakake kanggo proses mesin sing apik. 3. Ngitung otomatis, bolong lan nyetel - Kanggo umume mesin, ...
  • Automatic Spark Erosion CNC Sinker EDM With 2300 * 2770 * 2650mm Dimension

    Otomatis Spark Erosi CNC Sinker EDM Kanthi 2300 * 2770 * 2650mm Dimensi

    Model: Plancongan Tabel CNC540N: 500 * 400 * 300mm Tipe Model: Ukuran Meja Mesin CNC EDM: 800 * 450mm Maksimum Beban Tabel: 1800kgs Maksimum Kepala Elektroda: 150kgs Otomatis Spark Erosi CNC Sinker EDM Kanthi 2300 * 2770 * 2650mm Dimensi 1 . Macem-macem cara mesin sing cocog karo macem-macem syarat pelanggan. 2. Kekakuan sing apik banget amarga struktur meja kerja tetep adhedhasar kapak kanthi mandhiri ing dhukungan. 3. Ngitung otomatis, bolong lan nyetel - Kanggo ...
  • Multifunction ZNC Sinker EDM Machine 580mm Max Distance For Mould Processing

    Multifungsi ZNC Sinker EDM Machine 580mm Max Distance For Processing Mould

    Model: Plancongan Meja CNC540: 500 * 400 * 200mm Tipe Model: Ukuran Mesin Wadhah CNC EDM: 1300 * 720 * 450mm Ukuran Tabel: 800 * 400mm Maks. Load Of Eletrode Head: 150kgs Precision Spark Erosion ZNC CNC EDM Die Sinking Machine kanggo proses cetakan CNC 540 1. Macem-macem cara mesin sing bisa cocog karo macem-macem syarat pelanggan. 2.Fungsi paling apik ing ngisor iki - Nalika mesin wis tekan ambane sing dikarepake, bakal terus digunakake kanggo proses mesin sing apik. 3. Ngitung otomatis, bolong lan nyetel ...
  • 700 * 400mm Table Size CNC EDM Machine , Stability CNC Sinker EDM Machine CNC450

    700 * 400mm Ukuran Meja CNC EDM Mesin, Stabilitas Mesin Sinker EDM Stabilitas CNC450

    Kepala Elektroda: Model 280mm: Plancongan Meja CNC450: 450 * 350 * 200mm Werna: Tipe Model Opsional: Ukuran Wadhah Minyak EDM: 1100 * 710 * 450 Mesin ngeculake listrik ZNC540 kualitas stabil lan andal kanggo ngolah cetakan 1. stabilitas lan kualitas dipercaya kanggo proses cetakan. 1. Kecepatan posisi dhuwur: paling cocog kanggo bagean mesin kayata mati, ngebur utawa mboseni 3. Controller merek Taiwan sing misuwur, bisa dipercaya lan akurasi. 4. macem-macem aplikasi: ngebur, mboseni, ...
  • High Stability CNC EDM Machine , 650L Filter Container Cude EDM Spark Machine

    Mesin EDM Stabilitas Tinggi, Mesin Spark Cude EDM 650L Filter

    Model: Plancongan Tabel CNC1680N: 1600 * 800 * 500mm Wadah Lenga: 2550 * 1500 * 560mm Ukuran Tabel: 1700 * 1000mm Maks. Load Of Eletrode Head: 400kgs Bobot Bersih: 9000kg 1000 * 600 * 450mm mesin perjalanan tabel CNC EDM kanggo ngolah cetakan CNC 1060N 1. Desain perumahan servo interior sing tepat, nggunakake desain PCB kanggo umur layanan sing luwih dawa, operasi sing aman lan gampang perawatan. 2. Ngadopsi electrocircuit MOSFET, kanthi proses kecepatan tinggi, lan kerugian elektroda kurang 3. PC tahan gesekan ...