Kaluwihan inti

Teknologi proteksi bagean utama

q1

Lengan proteksi bantalan paten eksklusif "GABUNG", anti banyu lan bukti slag, nambah umur prewangan

q2

Sumbu X / Y Desain proteksi multi-lapisan, aja slag, ningkatake cara pandhuan linear, urip sekrup

q3

Proteksi tirai udara otomatis spindle, lan proteksi tutup protèktif sing ketat, nyegah pamrograman chip wesi, ngethok cairan menyang spindle

q4

Ngowahi proteksi hawa jotosan alat, nyegah noda wadhah alat supaya ora bisa mlebu bantalan spindle nalika ngganti alat.

Teknologi alat Anti-tabrakan ATC

h

● Nyetel sistem deteksi induksi multi-tahap, supaya ora ganti posisi alat supaya ora owah  

● PLC Nyetel fungsi peringatan dini, nyegah kesalahan pilihan alat

● Proteksi ATC Cover, aja ngalih induktif, komponen listrik lsp lan gangguan listrik utawa rusak

● Kontrol sirkuit nyetel fungsi anti-antarmuka elektromagnetisme, priksa sinyal transmisi sing stabil 

Teknologi kompensasi munggah suhu kanggo bagean transmisi

● Geser bagean kanthi beban bear, gesekan kecepatan tinggi ngasilake panas, nyebabake sekrup, casting, spindle kanggo ngluwihi, nggawe kesalahan akurasi posisi mesin

● "GABUNG" Teknologi induk eksklusif, nyetel kompensasi otomatis munggah suhu ing kontroler, Kanggo model VMC1270 lan ndhuwur VMC1270, dheweke duwe perbaikan tliti sing signifikan kanggo cetakan proses suwene,

y

Telung deteksi presisi sumbu lan ningkatake teknologi

● Laser lan deteksi instrumen presisi tinggi liyane, digabung karo penyesuaian tes proses,

● Telu gerakan sumbu kanggo ganti rugi sing akurat.

● Telung teknologi deteksi beban sumbu, mesthekake lancar operasi telung sumbu

Ngolah teknologi pangaturan lan pangapikan data kinerja

● Sistem Fanuc lan Mitsubishi nyiyapake fungsi rating akurasi, macem-macem persyaratan pamrosesan bisa dipilih kanggo entuk efek pangolahan optimal kanthi gampang lan cepet.

● Tim aplikasi R&D GABUNG wis suwe nyoba miturut sarat pangolahan pelanggan, lan basis data sing nglumpukake bisa nyedhiyakake optimalisasi data pangolahan kanggo para konsumen miturut macem-macem kahanan kerja

r

Kemampuan khusus cepet kanggo pusat mesin

● Analisis struktural elemen desain lan desain pungkasan, kanggo adaptasi karo pelanggan's syarat peningkatan kinerja sing beda

● Nganggo luwih saka 10 jinis kothak spindle, kolom, basis, rakitan modul tabel, kanthi cepet bisa nanggepi macem-macem ukuran, presisi lan kelancaran pasar, persyaratan produk khusus.

● Perusahaan wis nggawe rantai produk inkubasi cepet casting, proses, komponen utama, teknologi R&D, perakitan lan pengujian, kanggo ketemu pelanggan's syarat kanggo pangaturan cepet.

01
02
03

Teknologi inspeksi lan koreksi workpeices

yu

● Inggris Nggawe maneh probe presisi, ukuran bahan inspeksi, sistem kanthi otomatis mbenerake posisi kanggo nyadari clamping cepet saka karya

● Probe mbaleni presisi: 0,001mm

Sistem QC

Quality-control-system2

Kualifikasi lan kaurmatan

1.8 Hak properti intelektual lan 5 paten

2. Merek JOINT, NC-JYD duweke dhewe wis dadi tandha terkenal lan bermutu ing bidang mesin Cina.

3. Saka 2004 nganti 2007, kita diwenehake karo "Produsen Alat Mesin Nglereni Logam Top 100" ing China.

4. Ing taun 2011, kita dianugerahi "Perusahaan Kelas HI-Tech Kelas".

5. Kita wis ngenalake ISO9001: 2008 ing taun 2009.

6. Mesin panggilingan vertikal turret, mesin panggilingan jinis lutut NC lan pusat mesin vertikal lan mesin grinding permukaan wis entuk sertifikat CE sing diwartakake CCQS.

jj
9334a9692922c89e66567ec06fb3fdc
501ccf2251d037adc0f4edce2a21c52
71e3d79125afd03d792fd5058876a68
f020d79a7095695d8e7c07847c5015f
6a8a4ab17d6c6e7937420cd79e71e9a
11a089ba4262b207ed175fd9319b556