Sejarah Pengembangan

Periode pionir 1995-2005

Sejarah Pengembangan

1995
1997
2001
2002
2003
2004
2005
1995

Madeg ing distrik Shenzhen Shekou ing wulan Desember

1997

Aplikasi merek dagang GABUNG kanggo registrasi

Gawe mesin panggilingan presisi seri VA

2001

Kantor pusat perusahaan dipindhah menyang 5 # Fumin IND. Area, Pinghu Town, Longgand District, Kota Shenzhen, PR CHINA.

Aplikasi merek dagang "GOINT" kanggo registrasi

Seri mesin grinding lumahing sing dikembangake 

2002

Mesin lulus panrima saka manca negara, ngekspor mesin panggilingan konversi frekuensi kelas dhuwur pertama menyang pasar Brasil. Bukak bisnis pasar internasional.

2003

Nggawe hubungan kerja sama karo Institut Teknologi Nanjing, sekolah kejuruan Guangzhou Baiyun, lan liya-liyane, lan nggawe landasan pool talent kanggo pangembangan mesin CNC.

Liwat sertifikasi ISO 9001, produksi menyang trek manajemen kualitas.

Model mesin penggilingan CNC sing dikembangake, ketik kolom produk mesin CNC.

2004

Mbangun pabrik anyar.

Produk kita diekspor menyang Argentina, Jepang lan Asia Tenggara.

2005

Dipindhah dadi 8000 pabrik anyar sing dibangun dhewe ing Distrik Industri Fumin, miwiti usaha kaping pindho.
Liwat sertifikasi CE perusahaan CCQS UK, produk mesin panggilingan kita diekspor menyang pasar Eropa
Sukses dikembangake pusat mesin vertikal

Periode evolusi 2006-2015

2007
2008
2009
2010
2011
2012
2014
2015
2007

 Ditampa minangka top 100 perusahaan ing industri manufaktur mesin pemotong logam

Pusat mesin CNC wis entuk sertifikasi CE, lan ekspor menyang pasar Eropa kanthi akeh.

2008

Gawe delta kali Yangtze lan wilayah pemasaran sisih lor lan pasang cabang ing Suzhou lan kantor ing Qingdao, Shanghai, Tianjin lan papan liyane.

Ditampa "Sepuluh Merk Terkenal ing Industri Mesin Penggilingan"; Mesin penggilingan JOINT wis dadi produk merek terkenal sing misuwur ing pasar

2009

Madeg wilayah pemasaran barat, nyiyapake kantor ing Wuhan

Tinjauan ISO lan nganyari nganyari maneh sertifikat ISO, lan sukses entuk sertifikat ISO 9001: 2008

2010

Nambah produksi lan ruang kantor 2700

Nggawe kerjasama strategis jangka panjang karo lembaga riset Shenzhen Tsinghua

2011

Provinsi Anhui Gabungan mesin cerdas gabungan., Ltd. wis ditetepake, udakara 70.000 wongkanthi skala gedhe lan pambangunan tanduran modern.

2012

Pabrik Anhui wiwit produksi, tikel loro kapasitas produksi perusahaan

2014

Bekerjasama kanthi aktif karo tinjauan tahunan berteknologi tinggi nasional lan nganyarke ngganti sertifikat, kanthi sukses

Entuk sertifikasi perusahaan teknologi tinggi nasional.

miwiti bagean pangolahan produk industri, ngembangake pasar pamroses bagean

2015

Liwat kajian ISO lan nganyari maneh sertifikat lan upgrade, kita wis sukses entuk sertifikat iso9001: 2008.

JOINT dianugerahi minangka merek terkenal ing Shenzhen.

11 Desember 2015, mengeti kaping 20 dumadine JOINT.

2016-2018 Tahap wirausaha nomer loro

2016
2018
2016

"GABUNG" dianugerahi minangka merek dagang terkenal ing provinsi Guangdong.

Siapake Shenzhen Joint Technology Co., LTD.,, Fokus ing pangembangan lan integrasi robot teknologi lan produksi peralatan CNC cerdas.

Ditampa minangka perusahaan "Top 100 inovatif" lan perusahaan inovatif sing luar biasa ing Provinsi Anhui

Ditampa minangka "mesin Shenzhen 30 produk patokan peralatan cerdas".

Anhui JOINT dianugerahi minangka "perusahaan teknologi tinggi nasional".

2018

Kompetisi ketrampilan dunia kaping 45 nunjuk peralatan khusus.

JOINT Co., Ltd resmi didaftar ing "dewan telu anyar". Kode saham: 873038.

Wakil walikota provinsi Guangxi ing Guigang ngunjungi perusahaan kanggo mriksa lan nuntun.