• Turret Milling Machine , 3E Knee Type Milling Machine,ram turret milling machine,step speed

    Mesin Penggilingan Turret, Mesin Penggilingan Jenis lutut 3E, mesin penggilingan turret ram, kecepatan langkah

    Ukuran: 1500 * 1700 * 2150mm Toleransi Spindle: 0,005mm Maks. Jarak Saka Spindle Lan Tabel: 400mm Kecepatan Spindle: 80-5440rpm Bobot Bersih: 1280kg Jeneng: Mesin Penggilingan Turret 1. Rega murah kanthi kualitas apik.2. Toleransi gelendong: 0.005mm.3. Kepala panggilingan nganggo motor 3HP, 16 kepala kecepatan katrol, endhas kacepetan variabel opsional. Bagéan Taiwan dirakit ing China.5. Cara pandhuan trebletail ditrapake ing telung sumbu, dadi gampang diatur lan didandani.6. Cocog kanggo appli ...
  • Metal Manual Heavy Duty Vertical Milling Machine Household Appliances 1750kgs

    Mesin Penggilingan Vertikal Manual Logam Manual, Peralatan Rumah Tangga 1750kgs

    Kacepetan Totusi Spindle: 66-4530rpm Dioperasikake: Ukuran Tabel Manual: 1270 * 254mm Plancongan (X / Y / Z): 900 * 370 * 360mm Spindle Power: 5HP Jenis Pengolahan: Peralatan Rumah Tangga Logam Manual Mesin Penggilingan Turret 66-4530rpm Kanggo Peralatan Rumah Tangga 5EBRincian Produk1. Squareguideway ing sumbu Y lan Z ditampilake kaku lan stabilitas sing apik. 2. Sumbu X yaiku cara dara.3. Diadopsi nguatake rion ing loro-lorone kolom, sing nggawe mesin kaku lan apik. 4. Mesin kasebut berkualitas tinggi kanthi ...
  • 1370mm Table Turret Milling Machine , Automated Mold Processing Vertical Turret Mill

    Mesin Penggilingan Turret Meja 1370mm, Pabrik Turret Vertical Processing Otomatis

    Lelungan Spindle Quill: Kacepetan Rotasi 127mm: 80-5440 / (16grades) / 60HZ Ukuran Tabel: 1370 * 305 * 85mm Plancongan (X / Y / Z): 720 * 415 * Daya Spindle 385mm: Tipe Pengolahan 5HP: Cetakan Kabutuhan Saben Dina Ngolah Mesin Gilingan Turret 5HP 1370mm Kanggo Kebutuhan Cetakan Saben Dina Proses 6Rincian Produk1. Squareguideway ing sumbu Y lan Z ditampilake kaku lan stabilitas sing apik. 2. Lumahing meja kerja lan cara pandhuan sumbu 3 dikencengi lan tliti tliti .3. Diadopsi nguatake iga ing loro ...
  • 4E Knee Type Gear Head Milling Machine 1500*1700*2150mm Dimension 1400kg Net Weight

    4E Knee Type Gear Head Milling Machine 1500 * 1700 * 2150mm Dimensi 1400kg Bobot Bersih

    Ukuran: 1500 * 1700 * 2150mm Toleransi Spindle: 0,005mm Maks. Jarak Saka Spindle Lan Tabel: 410mm Kecepatan Spindle: 80-5440rpm Bobot Bersih: 1400kg Jeneng: Mesin Penggilingan Turret 4E Knee Type Gear Head Milling Machine 1500 * 1700 * 2150mm Dimensi 1400kg Bobot Bersih 1. Rega murah kanthi kualitas apik.2. Toleransi gelendong: 0.005mm.3. Kepala panggilingan nganggo motor 3HP, 16 kepala kecepatan katrol, endhas kacepetan variabel opsional. Bagéan Taiwan dirakit ing China.5. Cara pandhuan treble treowtail yaiku ...
  • 1270 * 254mm Benchtop Mill Drill Machine R8 Spindle Taper For Household Appliances

    1270 * 254mm Mesin Bor Benchtop Mill R8 Spindle Taper Kanggo Peralatan Rumah Tangga

    Ukuran Tabel: 1270 * 254 * 90mm X / Y / Z Lelungan: 900/370 / 360mm Jarak Maksimal Antarane Spindle Kanggo Tabel: 400mm Plancong Quindle: 127mm Kecepatan Rotasi Spindle: 80-5440rpm (16 Derajat) / 60HZ Spindle Taper: Motor Spindle R8 (NT30): Sudut Miring Maju lan Mundur 3HP: ± 45 ° Sudut Miring lan Kanan: ± 90 ° Ukuran: 1500 * 1700 * 2150mm Bobot Bersih: 1500kgs X sumbu deovetail Y / Z sumbu dalan persegi 1270 * 254mm meja Taiwan bagean langkah kacepetan economiclal mesin panggilingan 4EB 1. Rega murah karo go ...
  • 0.005 Spindle Tolerance Vertical Turret Milling Machine For Daily Necessities Mold Processing

    0,005 Mesin Penggilingan Vertikal Toleransi Spindle Kanggo Proses Cetakan Kebutuhan Saben Dina

    Kahanan: Voltase Anyar: Daya Kebutuhan Pelanggan: Warna 5HP: Toleransi Spindle sing digawe khusus: 0,005 X / Y / Z Travel: 1000/385 / 340mm Spindle Taper: Kecepatan Spindle NT40: 80-5440 / (16 Kelas) 60HZ Ukuran Tabel: 1370 * 280 * 90mm Garansi: Diemensi 1 Tahun: 1600 * 1750 * 2200mm Bobot Bersih: 1750kg Mesin panggilingan turret murah 5EA NT40 spindle Taiwan bagian panggilingan kepala 1370 * 280mm pemrosesan cetakan meja kerja 1. Rega murah kanthi kualitas apik 2. Bagian Taiwan dirakit ing China 3. Spindle tol ...
  • ISO30 / R8 Spindle Turret Milling Machine With 0.005mm Tolerance Automated

    Mesin Penggilingan Turret ISO30 / R8 kanthi Otomatis Toleransi 0,005mm

    Daya Rated: Toleransi Spindle 2.2kw: Maksimum 0,00mmmm Toleransi Spindle Layanan Kami: 1. Sajrone garansi kasebut, yen ana kesalahan karo mesin panggilingan turret, kita kudu menehi proyek kanggo ngrampungake masalah iki kanthi cepet, lan mbantu para pelanggan supaya ...
  • High Rigidity Industrial Milling Machine 2.2KW Power With Long Service Life 1370 * 280mm

    Mesin Penggilingan Industri Kekakuan Tinggi 2.2KW Kuwat Kanthi Umur Layanan Panjang 1370 * 280mm

    Daya Rated: Toleransi Spindle 2.2KW: Maksimum 0,005mm. Jarak Saka Spindle Lan Tabel: 460mm Spindle: R8 / NT30 Jeneng: Kecepatan Spindle Milling Machine: 80-5440 (16 Grand) / 60HZ 1370 * 280mm 3HP / R8 Langkah-langkah Bagian Taiwan Mesin Penggilingan Turret Speed ​​Spindle Detail Produk1. Mesin panggilingan turret universal digunakake kanggo peralatan rumah tangga, proses cetakan kabutuhan saben dina, mboseni ing meh kabeh negara ing saindenging jagad amarga kualitas dhuwur kanthi rega kompetitif. Dhuwur ...
  • 3HP/R8(NT30) Taiwan parts step speed Vertical Turret Milling Machine , 1270*254mm table

    3HP / R8 (NT30) Taiwan bagean kacepetan langkah Mesin Penggilingan Vertikal, tabel 1270 * 254mm

    Kecepatan Total Spindle: 80-5440rpm Model: 4E Ukuran Tabel: 1270 * 254mm Travel (X / Y / Z): 900 * 395 * 340mm Spindle Power: 3HP Spindle Tolerance: 0.005mm 3HP Taiwan Parts Vertical Turret Milling Machine 900 * 395 * 340mm lelungan 4E Rincian Produk1. Cara pandhuan Dovetail diadopsi ing sumbu X lan Z, lan sumbu way way Y. 2. Bagéan Taiwan dirakit ing China.3. Diadopsi nguatake rion ing loro-lorone kolom, sing nggawe mesin kaku lan apik. 4. Cocog kanggo proses cetakan kabutuhan saben dina ...
  • 1270*254mm High Rigidity Turret Milling Machine With Dovetail Way X Z Axis

    1270 * 254mm Mesin Penggilingan Turret Kekakuan Tinggi Kanthi Axis Dovetail Way XZ

    Kacepetan Total Spindle: 80-5440rpm X And ​​Z Axis: Dovetail Way Tabel Ukuran: 1270 * 254 * 90mm Maks. Jarak Antarane Spindle Lan Tabel: 400mm Tenaga Spindle: 3HP Jeneng: Mesin Penggilingan Turret 1270 * 254mm Mesin Penggilingan Turret Meja 4E X Lan Z Axis Dovetail WayRincian Produk1. Mesin panggilingan turret universal digunakake kanggo peralatan rumah tangga, proses cetakan kabutuhan saben dina, mboseni ing meh kabeh negara ing saindenging jagad amarga kualitas dhuwur kanthi rega kompetitif.