• Digital CNC Turning Center Machine 2800rpm Spindle Rotation Speed CKI6140

    Mesin Pusat Turning Digital Digital 2800rpm Kecepatan Putaran Spindle CKI6140

    Jeneng: Mesin Cnc Lathe Jembar Pandhuan: 340mm Spindle Motor: 5.5kw Dimensi Selang Spindle: 70mm Panjang Panjang Workpiece: 750mm Ayunan Max Swing Sajrone Tabel: 420mm Plancongan Lengan: 120mm Diameter Swing Maksimal Kreta: 230mm Kecepatan Putaran Spindle : 2800rpm Taper Of Tailstock Lleeve: MT4 kualitas tinggi china murah flat type cnc metal vertikal mesin bubut CKI-6140 1. Awak mesin dipotong kanggo resistensi abrasi sing luwih apik, lan nambah stabilitas lan akurasi. 2. E ...
  • CKH3628 Horizontal CNC Turning Flat Bed CNC Lathe Machine A2-5 Spindle Head Type

    CKH3628 Horisontal CNC Turning Flat Bed CNC Lathe Machine A2-5 Spindle Head Type

    Jeneng: Flat Lathe CNC Lathe Machine Spindle Head Type: A2-5 Model: CKH3628 Liwat Lubang Spindle: 50mm Max Swing Over Tabel: 400mm Max Swing Over Carriage: 160mm Max Workpiece Length: 380mm Spindle Speed: 3000rpm / min CKH3628 Horizontal CNC Turning Flat Mesin CNC Lathe Bed A2-5 Kepala Spindle Head 1. Sumbu-X lan sumbu-s nganggo Taiwanprecise linear guide rail saka, lan kecepatan panularan 20M / menit. 2. Kesalahan sekrup dipasang kanthi interferometer laser, sing bisa nambah mesin ...
  • 11kw Spindle Motor Flat Bed CNC Lathe Machine Steel Headstock Gears Included

    11kw Spindle Motor Flat Bed CNC Lathe Machine Steel Headstock Gir Klebu

    Panjang Pemrosesan Maks: 1500mm Motor Spindle: Kecepatan Spindle 11kw: 45-950rpm Koneksi Motor Servo: Pakan Langsung X Axis Pakan Cepet: 6 M / min Y Axis Pakan Cepet: 8 M / min Dhuwur Alat: 25mm Lebar Alat: 25mm 1500mm Mroses Maks Panjang Mesin Flat Lathe CNC Lathe Mesin CKI6163 11KW Spindle Rincian cepet: 1. Inci Threading, Metric, Module lan DP; 2. Nindakake pengeboran, mboseni lan alur; 3. Mungguh nganggo bolongan spindle bolongan, sing bisa nyekel saham batang ing diameter luwih gedhe; 4. B ...
  • D8/250 Spindle Taper Horizontal CNC Lathe Machine 3 Grades Gear Speed Design

    D8 / 250 Spindle Taper Horizontal CNC Lathe Machine 3 Grades Gear Speed ​​Design

    Jeneng: Flat Lathe CNC Lathe Machine CKI6150 Kecepatan Spindle: 3 Kelas Kecepetan Panjang Max Workpiece: 3000mm Liwat Lubang Spindle: 82mm Ayunan Minggir Swara: 500mm Ayunan Minggir Karet: 290mm Taper Spindle: D8 / 250 Lengan Lengan: 150mm 3000mm dawa workpiece amben Flat Mesin Lathe CNC Lathe CKI6150-30001. Kekuwatan sing dhuwur, nggedhekake kreta, cocog kanggo nglereni abot2. Papat alat listrik stasiun3. Struktur kothak spindle: 3 biji kacepetan gir4. Konfigurasi standar: ma ...
  • 250mm Chuck Flat Bed CNC Lathe Machine , High Speed Computer Controlled Lathe

    250mm Chuck Flat Bed CNC Lathe Machine, Lathe Kontrol Komputer Berkecepatan Tinggi

    Jeneng: Flat Lathe CNC Lathe Machine CKI6150 Spindle: 3 Kelas Gear Chuck Chuck: D8 / 250 Liwat Lubang Spindle: 82mm Ayunan Minggir Swara: 500mm Max Swing Over Carriage: 290mm Diameter Lengan: 75mm Lengan Lengan: 150mm 250mm Chuck Flant Bed Mesin Lathe CNC CKI6150 3 Kelas Kacepetan Gear Detil cepet: 1. Kekuwatan sing dhuwur, nggedhekake kreta, cocog kanggo nglereni abot2. Papat alat listrik stasiun3. Struktur kothak spindle: 3 biji kacepetan gir4. Konfigurasi standar: man ...
  • Horizontal CNC Turning Center Machine 2000mm  Processing Length For Thread Or Boring

    Mesin Pusat Nguripake CNC Horisontal 2000mm Panjang Ngolah Utas Kanggo Utas Utawa Nganggo Bosen

    Jeneng: Flat Lathe CNC Lathe Machine CKI6163 Pusat Turret Dhuwur: 254mm Tailtock Poros Diameter: 95mm Travel Poros Tailstock: 250mm Tailtock Taper: MT5 Posisi Akurasi: 0,01 Total Power: 15kw Bobot Net: 3650 MT5 Tailstock 15KW Total Power Flat Type CNC Lathe Machine CKI6163 Rincian Cepet 2000mm Panjang Cepet: 1. Mesin Lathe CKIseries CNC lan alat mesin tipe praktis lan ekonomis kanthi kualitas apik.2. Mesin kasebut nggunakake wiyar banget sing cocog kanggo internal lan ...
  • Manual 15kw Total power Flat Bed CNC Lathe Machine With 3000mm Max Processing Length

    Mesin Lathe Manual 15kw Total Bed Flat Mesin CNC Lathe Kanthi Panjang Pangolahan 3000mm Max

    Jeneng: Flat Lathe CNC Lathe Machine CKI6163 Pusat Turret Dhuwur: 254mm Tailtock Poros Diameter: 95mm Tailtock Poros: 250mm Tailtock Taper: MT5 Positioning Akurasi: 0,01 Total Power: 15kw Bobot Net: 3650 Joint CKI6163 Flat Type CNC Lathe Machine Max Processing Length 3000mm Rincian cepet: mode chip mlengkung 1.Backward, pandhuan panggunaan pengerasan frekuensi ultra, lan mula mesin kasebut duwe kekakuan, akurasi lan presisi retensi sing apik.2.
  • CKI6163 Metal Shaft Computer Controlled Lathe 630mm Max Swing Diameter Over Table

    CKI6163 Metal Shaft Computer Controlled Lathe 630mm Max Swing Diameter Sajrone Tabel

    Diameter Swing Max Swara Tabel: 630mm MAx Swing Diameter Liwat Kreta: 350mm Panjang Panjang Workpiece: 1000mm Spindle Motor: 11KW Spindle Head And Spindle Taper: C-11/1: 20 X / Y Axis Max Moving Speed: 6/8 M / min Diameter Selang Spindle: φ105 Dhukungan: 3500 * 1500 * 1700mm Mesin Baja Plastik AS Lathe CKI-6163 ◆ Struktur cara pandhuan horisontal, casting pasir resin, kaku banget; Pandhuan cara ngobati tliti tliti, presisi tinggi, daya tahan. ◆ Kabèh gir gir jinis aperture gedhe ...
  • Flat Bed CNC Horizontal Lathe Machine , Computerized Lathe Machine 250mm Chuck

    Mesin Lathe Horisontal CNC Bed Bed, Mesin Lathe Komputerisasi 250mm Chuck

    Jeneng: Flat Lathe CNC Lathe Machine CKI6150 Spindle: 3 Kelas Gear Chuck Chuck: D8 / 250 Liwat Lubang Spindle: 82mm Ayunan Minggir Swara: 500mm Max Swing Over Carriage: 290mm Diameter Lengan: 75mm Travel Lengan: 150mm 250mm Chuck Flant Bed Mesin Lathe CNC CKI6150 3 Kelas Kacepetan Gir1. Kekuwatan sing dhuwur, nggedhekake kreta, cocog kanggo nglereni abot2. Papat alat listrik stasiun3. Struktur kothak spindle: 3 biji kacepetan gir4. Konfigurasi standar: chuck manual5. Opti ...
  • Resin Sand Casting CNC Turning Lathe Machine  6 Or 8 M / Min Axis Rapid Feed

    Resin Sand Casting CNC Turning Lathe Machine 6 Utawa 8 M / Min Sumbu Cepet

    Jeneng: Flat Lathe CNC Lathe Machine CKI6150 Max Swing Over Table: 500mm Max Swing Over Carriage: 290mm X / Z Axis Rapid Feed: 6/8 M / min Servo Motor Connection: Direct Connection Tool Dhuwur: 25mm Tool Width: 25mm Tailstock Shaft Taper : MT5 MT5 Tailstock Taper Flant Type CNC Lathe Machine CKI6150 Connection Direct Servo Motor Rincian cepet: 1. CKI6150 / 1000/1500/2000 CNC lathes minangka produk upgrade umum kanggo bubut CNC ing pasar. Yen dibandhingake karo bubut CNC biasa, umume ...
  • 75mm Tailstock Shaft  Flat Bed CNC Lathe Machine ,  Large CNC Centre Lathe

    75mm Tailstock Shaft Flat Bed CNC Lathe Machine, Lathe Pusat CNC Gedhe

    Jeneng: Flat Lathe CNC Lathe Machine CKI6150 Pusat Turret Dhuwur: 145mm Poros Tailtock: 75mm Tailtock Poros: 150mm Tailtock Poros Taper: MT5 Posisi Akurasi: 0,01mm Daya: 10kw / h Bobot Bersih: 2300kg 75mm Batang Poros Tailtock Flant Type CNC Lathe Mesin CKI6150 Rincian cepet: 1. Ngadopsi sistem CNC 980TDI, saliyane antarmuka RS-232 tradisional, iki uga ndhukung transmisi disk U, nyepetake kacepetan transmisi program; operasi i ...
  • Automated CNC Lathe Milling Machine 70mm Through Spindle Hole With Waterproof Metal

    Mesin Penggilingan Lathe CNC Otomatis 70mm Liwat Lubang Spindle Kanthi Metal Waterproof

    Jeneng: Flat Lathe CNC Lathe Machine CKI6140 Spindle: Kepala Spindle Speed ​​Variable: A2-6 Liwat Lubang Spindle: 70mm X Axis Travel: 6 M / min Z Axis Travel: 8 M / min Diameter Lengan: 65mm Lengan: 120mm 70mm Liwat Spindle Hole Flant Bed CNC Lathe Machine CKI6140 Kanthi Tailstock Rincian cepet: 1. Ngadopsi struktur amben integral. Pinggiran penahan banyu sing dhuwur nggawe kekakuan kabeh alat mesin sing apik banget lan alat mesin nduweni kinerja anti banyu sing kuwat .2. Sing ...