• Three Axis CNC Machining Center Automatic Chip Control With Multiple Operations

    Telung Axis CNC Machining Center Chip Control Otomatis Kanthi Operasi Multiple

    Jeneng: V85P CNC Machine Center Ukuran Tabel: 1000 * 550mm X / Y / Z Travel Axis: 800/500 / 500mm Z Axis Travel: 500mm Screw Ball Ukuran: 3616 Cara Pandhuan: 35 Pakan Cepet: 36/36/30 M / min Max Load: 600kg BT40 45 ° 140mm Pusat Mesin Vertikal Spindle description Motor 0i-MF Mesin Deskripsi Mesin 1. Mesin panggilingan CNC Vertikal V85P umume digunakake yen bagean lan cetakan ukuran medium, bahan kerja ing perlengkapan bisa rampung panggilingan, ngebur, mboseni lsp. 2. Mesin iki ca ...
  • High Speed Vertical CNC Machine , 2.5s Tool Change Computerized Milling Machine

    Mesin CNC Vertikal Kacepetan Tinggi, Alat Pangowahan Komputer 2.5s

    Jeneng: Pusat Kerja Mesin Cnc Efisiensi Tinggi: 900 * 480mm X Axis Travel: 800mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 600mm T Slot: 4-18 * 100 Wektu Ngowahi Piranti: 2,5s Maksimum Beban: Mesin Vertikal Kecepatan Tinggi 500kg Pusat VMC H86 2.5s Tool Change Time 24 Tool ATC Detil cepet: 1.Dua konfigurasi mesin kasedhiya. Salah sijine yaiku cara linear diterapake ing kabeh telung lensa X, Y lan Z; liyane yaiku cara linear diterapake ing sumbu-X lan sumbu-Y, s ...
  • High Precision CNC Vertical Milling Machine 900 * 480 Table Size And 10000rpm Spindle

    Mesin Penggilingan Vertikal CNC Presisi Tinggi 900 * 480 Ukuran Meja Lan 10000rpm Spindle

    Jeneng: Plancongan VMC Kecepatan Tinggi: 800 * 600 * 600mm Ukuran Tabel: 900 * 480mm Spindle: BT40 10000RPM T Slot Meja: 4-18 * 100 Pakan Cepet: 48/48/48 M / min Panganan Motong Maks: 15 M / min Akurasi Posisi: 0,006mm Kecepatan Tinggi Pusat Mesin Vertikal Tinggi BT40 10000rpm Spindle Rincian cepet: 1. Desain mesin awak lan kolom tambahan, jembar presisi lan casting salib kekuatan tinggi kanggo njamin kaku lan responsif cepet mesin kanthi cepet , lan uga mlebu ...
  • H86 Large CNC Milling Machine , High Speed CNC Milling Machine 15m/Min Cutting Feedrate

    Mesin Penggilingan CNC H86 Gedhe, Mesin Penggilingan CNC Kecepatan Tinggi 15m / Min Cutting Cutting

    Model: Plancongan H86: 800 * 600 * 600mm Jarak Antarane Spindle Lan Tabel: 120-720mm Tarif Cepet: 48/48/48 M / min Jarak Antarane Spindle Lan Column: 650.5mm Cutting Feedrate: 15 M / min Mesin VertikalCenter Tinggi Akurasi Tinggi Machinecenter vertikal Speed ​​H86 H86 nggunakake sistem kontrol impor Jepang (Mitsubishi utawa Fanuc) lan driver servo lan motor pendhukung, sadhar sing ana telung sumbu. Tingkat ngilangi bahan udakara 1,5 kaping tinimbang mesinCNC konvensional, ...
  • Automatic Vertical CNC Machine , 24 Tools Arm Type CNC VMC Milling Machine

    Mesin CNC Vertikal Otomatis, Mesin Penggilingan VMC Type 24 Alat

    Jeneng: Pusat Mesin Cnc Kecepatan Tinggi Spindle: BT40 45 ° Jenis ATC: Majalah Alat Tipe Lengan Kanthi 24 Alat Dimensi: 2300 * 3145 * 2800mm Maksimum Maks: 500kg Spindle Motor: 7.5kw Kecepatan Rotasi Spindle: 10000/12000 / 15000rpm Jarak Antarane Spindle Lan Tabel: 120-720mm Pusat Mesin CNC Vertikal Berkecepatan 24 alat majalah jinis jinis majalah Detil cepet: 1. Desain mesin awak lan kolom mesin sing luwih jembar, nguatake casting silang kanggo mesthekake kaku lan responsif dinamis cepet saka mesin ...
  • Fully Enclosed Cover Vertical CNC Machine H86A 5500 Kilograms High Efficiency

    Mesin Cithakan Vertikal CNC Penutupan Kanthi H86A 5500 Kilogram Efisiensi Tinggi

    Jeneng: Pusat Mesin Cnc Efisiensi Tinggi H86A Lelungan: 800/600 / 600mm Jarak Saka Spindle Kanggo Tabel: 120-720mm Diameter Spindle: 120mm Kecepatan Spindle: 50-10000rpm Motor Spindle: 7.5kw Pakan Cepet: 48m / min Potong Motong: 15m / min Efisiensi Tinggi 10000rpm 120mm Diameter Spindle Pusat Mesin Vertikal H86A Detil cepet: 1. Besi cor kabeh nggunakake jinis kothak lan struktur jinis umume, sing nambah stabilitas pusat mesin. Bagéan sing obah sing entheng nyuda inersia ...
  • Roller Linear Way Vertical Machine Center , Direct Drive Spindle CNC Milling Center

    Pusat Mesin Vertikal Linear Roller Linear, Pusat Penggilingan Langsung Drive Spindle CNC

    Jeneng: Pusat Mesin Cnc Precision Tinggi H86 Spindle Connection: Connection Direct 10000rpm Spindle Taper: BT40-150 Long Nose Direct Connection Spindle ATC Type: 24 Tools Arm Type Tool Magazine Rapid Feed: 48m / min Akurasi: 0.006mm 3 Axis: Roller Linear Guide Way Travel: 800/600/600 3 Axis Roller Linear Way H86 Vertical Machine Center BT40 Direct Drive Spindle Detil cepet: 1. Pusat mesin vertikal H86 nggunakake sistem kontrol Jepang (Mitsubishi utawa Fanuc) lan suplemen ...
  • 24too Arm Automatic Vertical CNC Machine , 140mm Spindle Large CNC Equipment

    Mesin CNC 24 Vertikal Otomatis Lengan, 140mm Peralatan CNC Spindle Gedhe

    Jeneng: V85P CNC Machining Center X Travel Axis: 800mm Y Axis Travel: 500mm Z Axis Travel: 500mm T Slot: 5-18-100 Type Rivet: BT40 45 ° Diameter Spindle: 140mm Motor: Fanuc β Motor BT40 45 ° 140mm Spindle Vertical Pusat Mesin Fanuc β Motor 0i-MF Deskripsi Mesin Sistem 1. V85P dikonfigurasi karo sistem kontrol FANUC Oi-MF (5), motor servo Fanuc β, pendingin minyak spindle, exchanger panas, 24 alat ATC. 2. Pakan cepet kanthi cepet kanggo sumbu x / y / z 36m / menit, efisiensi tinggi kanggo proses ...
  • 4 Axis / 3 Axis Vertical CNC Machine V85P 160 – 660mm Distance Between Spindle And Table

    4 Axis / 3 Axis Vertical Machine Machine V85P 160 - 660mm Jarak Antarane Spindle Lan Meja

    Jeneng: Pusat Tabel Mesin Vertikal Ukuran: 1000 * 550mm Plancongan: 800 * 500 * 500mm Jarak Antarane Spindle Lan Tabel: 160-660mm Jarak Antarane Spindle Lan Column: Kecepatan Rotasi Spindle 524mm: 10000/12000 / 15000rpm Spindle Taper: BT40-140 ATC Tipe: 24tools Pusat mesin vertikal Fanuc vertikalV85P 1. Piranti lunak AdoptFFA kanggo nganalisis, detektor geter kanggo nurun lan ngoptimalake struktur. 2. Dhasar sing amba, jembaré sumbu X nganti 1,25m, wiyaré 0,39m tinimbang V85, basis sing amba bakal ...