• Large Gantry Milling Machines BTMC-2204 0.01mm Positioning Accuracy Long Lifetime

    Mesin Penggilingan Gantry Gedhe BTMC-2204 0,01mm Akurasi Posisi Sepanjang Umur

    Jeneng: Gantry Type Double Column Machine Center Model Model: BTMC-2204 Tabel: 4000 * 1800mm X / Y / Z Travel Axis: 4000/2200 / 1000mm Lebar Gantry: 2200mm Spindle Taper: BT50 Kecepatan Rotasi: 6000rpm Spindle Motor: 22kw Gantry kolom ganda millingcenterBTMC-2204 Pusat mesin gantry iki utamane kasusun saka bagean-bagean sistem pelincir sekrup spindle, sistem pendinginan, panel operasi kontrol numerik lan sistem kontrol elektronik. Umume digunakake ing hea ...
  • 6000rpm large gantry milling machines , precision cnc machining equipment

    6000rpm mesin panggilingan gantry gedhe, peralatan mesin cnc presisi

    Jeneng: Gantry Type Double Column Machine Center Model Model: BTMC-2202 Tabel: 1800 * 2000mm X / Y / Z Travel Axis: 2000/2200 / 1000mm Lebar Gantry: 2200mm Spindle Taper: Kecepetan Rotasi BT50: 6000rpm Spindle Motor: 22kw Gantry kolom ganda millingcenterBTMC-2202 Casting gedhe, kayata meja kerja, amben, tihang, balok silang lan bantal geser, digawe saka wedhi resin kelas dhuwur. Rongga utama casting yaiku struktur susunan komposit kaya madu. Rancangane wis maju. ...
  • 30KW Spindle Motor 3 Axis Vertical Machining Center Gantry Double Column BTMC-2503

    30KW Spindle Motor 3 Axis Vertical Machining Center Gantry Double Column BTMC-2503

    Jeneng: Pusat Mesin Column Ganda Gantry Jeneng Model: BTMC-2503 Tabel: 3000 * 2300mm X / Y / Z Perjalanan Axis: 3000/2700 / 1000mm Lebar Gantry: 2700mm Tapel Spindle: Kecepatan Rotasi BT50: 6000rpm Spindle Motor: 30kw Gantry kolom mesin CNC kolom dobelBTMC-2503 Mesin iki digunakake ing panggilingan CNC, mboseni, ngebur, nutul, ngolah baja, baja cor, besi cor lsp. Kepala alat aksesoris kepala kanggo nyadari kabeh jinis piring, piring, cangkang cetakan kanggo bagean kompleks ...
  • VMC Beam Construction Double Column Machining Center Large Casting CNC BTMC-2505

    VMC Beam Konstruksi Pusat Mesin Column Double Casting CNC BTMC-2505

    Jeneng: Pusat Mesin Column Ganda Gantry Jeneng Model: BTMC-2505 Tabel: 5000 * 2300mm X / Y / Z Travel Axis: 5000/2700 / 1000mm Lebar Gantry: 2700mm Spindle Taper: BT50 Kecepatan Rotasi: 6000rpm Spindle Motor: 30kw Gantry kolom ganda millingcenterBTMC-2505 Struktur alat mesin dianalisis karo ANSYS ing kabeh tahap saka desain pondasi kanggo njamin mesin kontinyu kanthi kecepatan tinggi lan presisi tinggi. Tes simulasi kanggo deformasi sing diprodhuksi nalika ...
  • Linear Guide Way Double Column Vertical Machining Center High Rotation Speed Cutting

    Linear Guide Way Geser Column Pusat Mesin Rotasi Kacepetan Rotasi Tinggi

    Ukuran Tabel: 2000 * 1800mm Plancongan: 2000 * 2200 * 1000mm Lebar Gantry: 2200mm Spindle Taper: BT50 Pakan Cepet: 12/12 / 12m / min Maksimum Maksimum Tabel: 4000kgs Kecepatan Rotasi Spindle: 6000rpm Panganan Cutting: 8m / min ZF Gear Pusat Mesin CNC Box Gantry Type karo mesin panggilingan Taiwan BTMC2202Fitur Produk 1. Bekerjasama karo pusat mesin kelas ndhuwur merek Nicholas ing Spanyol ing teknologi sajrone pirang-pirang taun2. XY minangka cara linear kanthi beban abot, sumbu Z minangka cara slide persegi panjang. 3. Terus ...
  • 6000rpm Spindle Rotation Speed Double Column Machining Center 3000 * 2300mm Table Size

    6000rpm Spindle Rotation Speed ​​Double Column Machining Center 3000 * 2300mm Ukuran Tabel

    Ukuran Tabel: 3000 * 2300mm Plancongan: 3000 * 2700 * 1000mm Lebar Gantry: 3000mm Diatance Antarane Spindle Lan Taper: 260-1260mm Motor: Akurasi Posisi 30kw: 0,1mm Kepala gir 1000mm Pusat mesin CNC jenis gantry dengan Taiwan milling kualitas tinggi BTMC1302 1. Struktur bingkai jinis gantry.2. Ngadopsi desain modular, nggawe macem-macem jinis 3. Sumbu Z dioptimalake kanggo sistem cara geser laminasi.4. Temokake macem-macem kabutuhan pamrosesan pelanggan lan peralatan pengiriman sing cepet5. ...