• Mould Processing Turret Milling Machine , 900 * 400 * 380mm Vertical Turret Mill

    Mesin Penggilingan Turret Processing Mould, 900 * 400 * 380mm Vertical Turret Mill

    Lelungan: 900 * 400 * 380mm Taper: R8 / ISO30 Max. Jarak saka Spindle Lan Tabel: 410mm Spindle Quill: 127mm Processing: Mould Processing Mould Net: 1100kg R8 Utawa ISO30 Turret Milling Machine Mould Processing 900 * 400 * 380mm Jaminan Kualitas 3M Travel : 1. Kualitas minangka forte lan klien duwe nyebar ing saindenging jagad. 2. Kita setya marang kabijakan kualitas sing wis ditemtokake lan dibingkai dhewe. 3. Kebijakan kasebut ngubengi lan mriksa bola-bali mesin panggilingan turret. 4. W ...
  • 1270 * 254 * 80mm Turret Head Milling Machine With 410mm Spindle Table Distance

    1270 * 254 * 80mm Mesin Gilingan Kepala Turret Kanthi Jarak Tabel Spindle 410mm

    Ukuran Tabel: 1270 * 254 * 80mm Daya Rated: Maksimum 3HP. Jarak saka Spindle Lan Tabel: 410mm Spindle Quill: 127mm Bearing Brand: China Top Brand Weight Net: 1100kg 1270 * 254 * 80mm Turret Milling Machine China Top Brand Bearing 3HP PowerQuick Details : 1. Kinerja biaya tinggi, kualitas awet lan mesin universal.2. Aplikasi kanggo proses cetakan peralatan rumah tangga ukuran cilik. 3. bagean kualitas dhuwur lan sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo nggawe wektu mesin suwene suwe. 4. Qual dhuwur ...
  • 2.2kw Power Universal Turret Milling Machine Bearing 390mm Max Distance For Industry

    2.2kw Power Universal Turret Milling Machine Bearing 390mm Max Distance Kanggo Industri

    Bantalan: Daya Biasa China: 2.2kw Maks. Jarak saka Spindle Lan Tabel: 390mm Spindle Quill: 127mm Dimension: 1500 * 1700 * 2150mm Bobot Net: 1100kg 2.2kw Power Mill Turret Milling Machine 4M China Biasa Bearing 390mm Jarak Saka Spindle Lan Fitur Meja : 1. Kinerja biaya tinggi, kualitas awet lan mesin universal. 2. Pitunjuk persegi panjang ing Y lan Zaxis ditampilake kaku lan stabilitas sing apik. 3. Aplikasi kanggo proses cetakan peralatan rumah tangga ukuran cilik. 4. Dhuwur q ...