• X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine 20KVA Power VMC1160L

    X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine 20KVA Power VMC1160L

    Ukuran Tabel: 1300 * 650mm Plancongan: 1100 * 600 * 750mm Jarak Antarane Spindle Lan Tabel: 110-860mm T-Slot: 5-18-122 Torsi Max Spindle: 52.5NM 3 Sumbu Torsi: 20NM Total Kapasitas Listrik: 20KVA Bobot: 7500kg X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine Kanggo Bagian Pangolahan 20KVA Fitur Produk Daya: 1. Basis, blok geser, bangku kerja, kolom vertikal, kotak spindle lan bagian dasar utama liyane sing nggunakake besi cor berkualitas tinggi. 2. Rel pandhuan sumbu X, Z, Y yaiku plastik persegi d ...
  • Y Axis 600mm Travel Vertical Machine Center BT40 Holder VMC1160L

    Y Axis 600mm Travel Vertical Machine Center BT40 Holder VMC1160L

    X Axis Travel: 1100mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 750mm Max Load: 1000kg Spindle Rotation Speed: 40-8000rpm Positioning Accuracy: 0.01 / 0.008 / 0.008 Rapid Feed: 30/30/18 M / min Type Holder: BT40 X Axis 1100mm Mesin Plancongan Vertikal CNC Kanggo Bagian Pemprosesan Fitur Produk Daya 20KVA: 1. Kanthi kacepetan, akurasi lan kaku, uga sistem spindle sing nambah suhu 2. Gris pelumas kelas Super kanggo bantalan spindle njamin umur layanan sing dawa 3. Spin .. .
  • Three Axis CNC Machining Center Automatic Chip Control With Multiple Operations

    Telung Axis CNC Machining Center Chip Control Otomatis Kanthi Operasi Multiple

    Jeneng: V85P CNC Machine Center Ukuran Tabel: 1000 * 550mm X / Y / Z Travel Axis: 800/500 / 500mm Z Axis Travel: 500mm Screw Ball Ukuran: 3616 Cara Pandhuan: 35 Pakan Cepet: 36/36/30 M / min Max Load: 600kg BT40 45 ° 140mm Pusat Mesin Vertikal Spindle description Motor 0i-MF Mesin Deskripsi Mesin 1. Mesin panggilingan CNC Vertikal V85P umume digunakake yen bagean lan cetakan ukuran medium, bahan kerja ing perlengkapan bisa rampung panggilingan, ngebur, mboseni lsp. 2. Mesin iki ca ...
  • BT50 Spindle Taper Vertical Machine Center Automatic Metal Machining VMC-1160L3

    BT50 Spindle Taper Vertical Machine Center Mesin Logam Otomatis VMC-1160L3

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 600mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 30/30/30 M / min Cutting Feed: 10 M / min Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran Tabel: 1200 * 600mm Spindle Taper: BT50 Telung sumbu werni linear wayCNC Pusat Mesin VMC1160L3 VMC-1160L3 kanthi desain struktur awak mesin sing ngoptimalake duwe kaluwihan ing efisiensi pangolahan, proses presisi lan proses cetakan pemrosesan permukaan sing mlengkung cetakan, bisa digunakake ing produk 3C, bagean khusus Otomatis .. .
  • 8m/min Cutting Feed High Precision CNC Milling Machine For Molds VMC-1260L3

    8m / min Cutting Feed Mesin Presisi Tinggi CNC Kanggo Cetakan VMC-1260L3

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 700mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 24/24/18 M / min Cutting Feed: 8 M / min Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran Tabel: 1360 * 700mm Spindle Taper: BT50 Telung sumbu ball linear wayCNC Machine Center VMC1265L3 VMC-1260L3 nggunakake impor saka Jepang (mitsubishi fanuc) utawa sistem kontrol lan sawijining servo drive lengkap lan motor, nyadari ana telung sumbu sing bisa ditrapake kanggo proses kompleks proses proses akurasi dhuwur . Prosesin utama ...
  • Big Size VMC 3 Axis Cnc Vertical Machining Center BT40 CNC Milling L3 Series

    Ukuran Besar VMC 3 Axis Cnc Pusat Mesin Vertikal BT40 CNC Milling L3 Series

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 700mm Z Axis Travel: 650mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 20/20/15 M / min Cutting Feed: 10 M / min Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran Tabel: 1360 * 700mm Spindle Taper: BT50 Telung sumbu ball linear wayCNC Machine Center VMC1270L3 L3 series series dirancang adhedhasar proses sing cepet lan kaku, sing menehi jaminan kanggo produksi komponen, akurasi proses lan efisiensi pemrosesan maksimum, kombinasi Modular saka penghapusan chip efisien tinggi, cepet .. .
  • High Speed Vertical CNC Machine , 2.5s Tool Change Computerized Milling Machine

    Mesin CNC Vertikal Kacepetan Tinggi, Alat Pangowahan Komputer 2.5s

    Jeneng: Pusat Kerja Mesin Cnc Efisiensi Tinggi: 900 * 480mm X Axis Travel: 800mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 600mm T Slot: 4-18 * 100 Wektu Ngowahi Piranti: 2,5s Maksimum Beban: Mesin Vertikal Kecepatan Tinggi 500kg Pusat VMC H86 2.5s Tool Change Time 24 Tool ATC Detil cepet: 1.Dua konfigurasi mesin kasedhiya. Salah sijine yaiku cara linear diterapake ing kabeh telung lensa X, Y lan Z; liyane yaiku cara linear diterapake ing sumbu-X lan sumbu-Y, s ...
  • High Precision CNC Vertical Milling Machine 900 * 480 Table Size And 10000rpm Spindle

    Mesin Penggilingan Vertikal CNC Presisi Tinggi 900 * 480 Ukuran Meja Lan 10000rpm Spindle

    Jeneng: Plancongan VMC Kecepatan Tinggi: 800 * 600 * 600mm Ukuran Tabel: 900 * 480mm Spindle: BT40 10000RPM T Slot Meja: 4-18 * 100 Pakan Cepet: 48/48/48 M / min Panganan Motong Maks: 15 M / min Akurasi Posisi: 0,006mm Kecepatan Tinggi Pusat Mesin Vertikal Tinggi BT40 10000rpm Spindle Rincian cepet: 1. Desain mesin awak lan kolom tambahan, jembar presisi lan casting salib kekuatan tinggi kanggo njamin kaku lan responsif cepet mesin kanthi cepet , lan uga mlebu ...
  • H86 Large CNC Milling Machine , High Speed CNC Milling Machine 15m/Min Cutting Feedrate

    Mesin Penggilingan CNC H86 Gedhe, Mesin Penggilingan CNC Kecepatan Tinggi 15m / Min Cutting Cutting

    Model: Plancongan H86: 800 * 600 * 600mm Jarak Antarane Spindle Lan Tabel: 120-720mm Tarif Cepet: 48/48/48 M / min Jarak Antarane Spindle Lan Column: 650.5mm Cutting Feedrate: 15 M / min Mesin VertikalCenter Tinggi Akurasi Tinggi Machinecenter vertikal Speed ​​H86 H86 nggunakake sistem kontrol impor Jepang (Mitsubishi utawa Fanuc) lan driver servo lan motor pendhukung, sadhar sing ana telung sumbu. Tingkat ngilangi bahan udakara 1,5 kaping tinimbang mesinCNC konvensional, ...
  • Automatic Vertical CNC Machine , 24 Tools Arm Type CNC VMC Milling Machine

    Mesin CNC Vertikal Otomatis, Mesin Penggilingan VMC Type 24 Alat

    Jeneng: Pusat Mesin Cnc Kecepatan Tinggi Spindle: BT40 45 ° Jenis ATC: Majalah Alat Tipe Lengan Kanthi 24 Alat Dimensi: 2300 * 3145 * 2800mm Maksimum Maks: 500kg Spindle Motor: 7.5kw Kecepatan Rotasi Spindle: 10000/12000 / 15000rpm Jarak Antarane Spindle Lan Tabel: 120-720mm Pusat Mesin CNC Vertikal Berkecepatan 24 alat majalah jinis jinis majalah Detil cepet: 1. Desain mesin awak lan kolom mesin sing luwih jembar, nguatake casting silang kanggo mesthekake kaku lan responsif dinamis cepet saka mesin ...
  • Fully Enclosed Cover Vertical CNC Machine H86A 5500 Kilograms High Efficiency

    Mesin Cithakan Vertikal CNC Penutupan Kanthi H86A 5500 Kilogram Efisiensi Tinggi

    Jeneng: Pusat Mesin Cnc Efisiensi Tinggi H86A Lelungan: 800/600 / 600mm Jarak Saka Spindle Kanggo Tabel: 120-720mm Diameter Spindle: 120mm Kecepatan Spindle: 50-10000rpm Motor Spindle: 7.5kw Pakan Cepet: 48m / min Potong Motong: 15m / min Efisiensi Tinggi 10000rpm 120mm Diameter Spindle Pusat Mesin Vertikal H86A Detil cepet: 1. Besi cor kabeh nggunakake jinis kothak lan struktur jinis umume, sing nambah stabilitas pusat mesin. Bagéan sing obah sing entheng nyuda inersia ...
  • Roller Linear Way Vertical Machine Center , Direct Drive Spindle CNC Milling Center

    Pusat Mesin Vertikal Linear Roller Linear, Pusat Penggilingan Langsung Drive Spindle CNC

    Jeneng: Pusat Mesin Cnc Precision Tinggi H86 Spindle Connection: Connection Direct 10000rpm Spindle Taper: BT40-150 Long Nose Direct Connection Spindle ATC Type: 24 Tools Arm Type Tool Magazine Rapid Feed: 48m / min Akurasi: 0.006mm 3 Axis: Roller Linear Guide Way Travel: 800/600/600 3 Axis Roller Linear Way H86 Vertical Machine Center BT40 Direct Drive Spindle Detil cepet: 1. Pusat mesin vertikal H86 nggunakake sistem kontrol Jepang (Mitsubishi utawa Fanuc) lan suplemen ...