Mesin Penggilingan NC Series NC

  • Heavy Duty Bridgeport Milling Machine 2000kg Weight  With 800mm X Axis Travel

    Mesin Panggilingan Bridgeport Tugas Berat 2000kg Berat Kanthi Plancong Axis 800mm X

    Jeneng: Plancong Vertical Milling Machine 6KI X Axis Travel: 800mm Y Axis Travel: 330mm Spindle Quill Diameter: 86mm Tabel: 1270 * 330mm Dimensi: 1900 * 1750 * 2450mm 800mm X axis Travel CNC Vertical Milling Machine 6KI 2000kg Bobot Deskripsi Produk: 1. Basis, geser, tabel, kolom, pangkalan headtock lan bagean utama liyane digawe saka besi cor HT300; 2. Dhasar kanggo struktur jinis kothak, struktur iga sing kompak lan cukup simetris njamin kaku kaku lan kelembapan ...
  • 60 – 4200rpm CNC Vertical Milling Machine 430mm Spindle Nose To Table  Distance

    60 - 4200rpm Mesin Penggilingan Vertikal CNC 430mm Irung Spindle Kanggo Jarak Meja

    Tabel: 1370 * 330mm X / Y / Z Lelungan: 800 * 330mm Rated Power: 5HP Spindle Taper: NT40 T Slot: 16 * 3 * 68mm Kecepatan Spindle: 60-4200rpm 3HP motor khusus desain mesin panggilingan NC kanggo ngolah logam 1. Jepang nsk Precision prewangan lan Hsing Tong Xiang / Hong Tai Screw Ball kualitas apik 2. Mesin keliling lan posisi bisa diwujudake kanthi nambah tabel putar NC 3. Cocog kanggo pamrosesan bagean logam cilik 4. Nindakake suntingan program kanthi langsung ing sistem kontrol angka 5. Dhuwur st ...
  • Universal Compact Benchtop Mill Drill Machine By Good Wear – Resistant Capacity

    Mesin Bor Benchtop Mill Universal Compact Kanthi Apike - Kapasitas Tahan

    Jeneng: Plancong Mesin CNC 4KJ-BX Travel Axis: 710mm Y Axis Travel: 340mm Z Axis Travel: 105mm Rated Power: 2.2kw Spindle Taper: R8 Utawa NT30 2.2kw Power Knee Vertical Knee Type CNC Milling Machine 4KJ-B R8 Spindle Profil perusahaan: 1. GABUNG tetep tetep unggul ing China, Ing taun 1995, JOINT ngrintis riset lan produksi mesin Milling ningkatake pangembangan industri manufaktur China.2. Tututi JOINT lan sawetara merek mesin kondhang, pabrik luwih akeh diwiwiti ...
  • Parts Processing CNC Vertical Milling Machine , 86mm Spindle Computer Milling Machine

    Mesin Pemprosesan Vertikal Bagian CNC, Mesin Penggilingan Komputer Spindle 86mm

    Tabel: 1270 * 254mm X / Y / Z Plancongan: 740 * 330 * 86mm Rated Power: 3HP Spindle Taper: NT30 / T Slot: 16 * 3 * 65mm Diameter Spillle Quill: 86mm High-hemat biaya 3HP CNC mesin panggilingan vertikal 4KI kanggo ngolah bagean 1. Sistem kontrol Fanuc sing diadopsi lan sistem kontrol KND 2. Mesin keliling lan posisi bisa diwujudake kanthi nambah tabel putar NC 3. Kanthi nyopir motor servo sumbu Z, 4. Ngleksanakake suntingan program langsung ing sistem kontrol angka 5. Cocog kanggo multi va ...
  • 1500 * 1700 * 2150mm Vertical Knee Milling Machine High Spindle Rotation Speed

    1500 * 1700 * 2150mm Vertical Knee Milling Speed ​​Kecepatan Rotasi Spindle

    Jeneng: Meja Mesin Penggilingan CNC: 1270 * 254mm X / Y / Z Lelungan: 710/340 / 105mm Rated Power: 3HP Spindle Taper: R8 / NT30 Rapid Feed: 5/5/4 M / min 4KJ-B tipe lutut NC cerdas mesin penggilingan cnc mini kanthi rega pabrik 1. Adhedhasar platform windows xp, Controller cerdas gabungan dirancang kanggo nduwe aplikasi sing luwih gampang kanggo pangguna. 2. Kanthi nyopir motor servo sumbu Z, mesin bisa ngontrol sumbu Z ngontrol otomatis presisi tinggi. 3. Sumbu X / Y / Z nganggo sekrup bola, sing bisa ...
  • Intelligent Controller CNC Vertical Milling  Machine , Cast Iron Manual CNC Mill

    Mesin Penggilingan Vertikal CNC Cerdas, Pabrik Besi Manual CNC Besi

    Tabel: 1370 * 330mm X / Y / Z Plancongan: 820 * 310 * 115mm Travel Knee: 370mm Rated Power: 5HP Spindle Taper: NT40 Rapid Feed: 5/5/5 M / min 6KJ-B tipe lutut NC cerdas mini cnc milling mesin kanthi rega pabrik 1. Kontroler cerdas gabungan dirancang kanggo nduwe aplikasi sing luwih ramah pangguna. 2. Sistem konfigurasi 6kj-b bed NC Milling Machine bisa milih sistem jyd400m sing dikembangake dhewe 3. Kanthi nyopir motor servo sumbu Z, 4. Nindakake program editing langsung ing ...
  • 1800kgs Weight CNC Vertical Drilling Machine 6KJ – B With Controller System

    Mesin Pengeboran Vertikal CNC Berat 1800kgs 6KJ - B Kanthi Sistem Controller

    Jeneng: 6KJ-B Kanthi Sistem Kontrol X / Y / Z Travel Axis: 800/310 / 110mm Tabel: 1370 * 330mm T-Slot: 16 * 3 * 68mm Dimensi: 2100 * 1750 * 2450mm Tapel Spindle: NT40 1800kg Bobot CNC Vertikal Mesin Penggilingan 6KJ-B Kanthi Sistem Kontrol Deskripsi produk: 1. Kanggo kepala panggilingan, kita milih kepala penggilingan 5HP. 2. Kepala panggilingan 5HP entuk kinerja sing luwih apik tinimbang kepala penggilingan 3HP, sing bisa nggawe mesin luwih irit lan duwe bathi. 3. Banjur bisa digawe kanthi ngganti desain ...
  • High Wear Resistance CNC Vertical Milling Machine For Metal Processing 3HP Motor

    Mesin Penggilingan Vertikal CNC Resistensi Tinggi Kanggo Motor 3HP Ngolah Logam

    Diameter Spindle Quill: 110mm Travele Spindle Quill: 150mm Max Distance Antarane Spindle And Tabel: 430mm Spindle Taper: NT40 Dimensi: 1900 * 1750 * 2450mm Bobot: 2200kgs Warna: Preicional Opsional: High Precision 3HP motor khusus desain mesin milling NC kanggo logam ngolah 1. Bantalan presisi nsk Jepang lan Sekrup Bola kualitas Hsing Tong Xiang / Hong Tai 2. Realisasi Sambungan Tiga sumbu dening Servo Motor 3. Cocog kanggo pamrosesan logam cilik 4. Cocog kanggo ...
  • 8m / Min Rapid Feed Benchtop Vertical Milling Machine  For Cutting And Milling Curve

    Mesin panggilingan vertikal Benchtop 8m / Min Cepet Kanggo Kurva Pemotongan lan Penggilingan

    Jeneng: Plancong Mesin Milling CNC 6KJ-BX Travel Axis: 800mm Y Axis Travel: 310mm Z Axis Travel: 110mm Travel Knee: 370mm Spindle Taper: NT40 NT40 3.7kw Spindle Vertical CNC Milling Machine 6KJ-B 800mm X poros Travel Company profile: 1. Mesin kasebut nduweni macem-macem performa wildcard, panggilingan vertikal, panggilingan horisontal, mboseni, ngebur, lan prosedur pangolahan liyane kanggo macem-macem bevel, permukaan heliks, trench, alur kanthi busur, gir, splines, lsp..2. Cocog kanggo perawatan ...
  • 3 Axis CNC Vertical Milling Machine , 600kg Load Vertical Knee Type Milling Machine

    Mesin Penggilingan Vertikal CNC 3 Axis, Mesin Penggilingan Jenis Vertikal Lutut 600kg

    X / Y / Z Plancongan: 800 * 420 * 500mm Akurasi Posisi: 0,02 / 0,02 / 0,02mm Akurasi Posisi Baleni: 0,015 / 0,015 / 0,015mm Motor Spindle: Bobot 5HP: 1900kgs Max. Load Of Table: platform 600kgs XP presisi tinggi mesin penggilingan CNC kanthi sekrup bola 84KJ-B 1. Kontroler cerdas gabungan dirancang kanggo nduwe aplikasi sing luwih ramah pangguna. 2. Sumbu X / Y / Z nganggo sekrup bola. 3. Sistem konfigurasi 6kj-b bed NC Milling Machine bisa milih sistem jyd400m sing dikembangake dhewe ...