Produk

  • Turret Milling Machine , 3E Knee Type Milling Machine,ram turret milling machine,step speed

    Mesin Penggilingan Turret, Mesin Penggilingan Jenis lutut 3E, mesin penggilingan turret ram, kecepatan langkah

    Ukuran: 1500 * 1700 * 2150mm Toleransi Spindle: 0,005mm Maks. Jarak Saka Spindle Lan Tabel: 400mm Kecepatan Spindle: 80-5440rpm Bobot Bersih: 1280kg Jeneng: Mesin Penggilingan Turret 1. Rega murah kanthi kualitas apik.2. Toleransi gelendong: 0.005mm.3. Kepala panggilingan nganggo motor 3HP, 16 kepala kecepatan katrol, endhas kacepetan variabel opsional. Bagéan Taiwan dirakit ing China.5. Cara pandhuan trebletail ditrapake ing telung sumbu, dadi gampang diatur lan didandani.6. Cocog kanggo appli ...
  • 2800 * 1700mm CNC Deep Hole Drilling Machine , φ 45 Max CNC Drilling Equipment

    2800 * 1700mm Mesin Pengeboran Lubang Dalam CNC, φ Peralatan Bor Bor 45 Max

    Jeneng: Cnc Deep Hole Drilling Machine Inder Diameter Drilling: 3-45mm Max Depth of Drilling: 2200mm Size: 2800 * 1700mm Travel: 7100 * 7100 * 3300mm Load Weight: 15000kgs Depth 2200mm Cnc Deep Hole Drilling Hole And Deep Hole Max Diameter φ 45Fitur Produk1. Mesin Pengeboran Lubang Plate Plate Tube minangka salah sawijining alat mesin kontrol otomatis bolongan jero kanggo tujuan khusus.2. Ana loro proses sumbu tunggal lan macem-macem fungsi proses sumbu. Program CNC ...
  • 1600mm Drilling Depth CNC Horizontal Boring Machine Max Diameter φ 40 7000rpm

    1600mm Pengeboran Jerone Mesin Horisontal Horisontal Max Diameter φ 40 7000rpm

    Jeneng: Cnc Deep Hole Drilling Machine Inder Diameter Drilling: 2.5-40mm Max Depth Drilling: 1600mm Ukuran Tabel: 1800 * 1100mm Travel: 5700 * 4100 * 2800mm Load Weight: 10000kgs Drilling Depth 1600mm Cnc Deep Hole Drilling Hole And Deep hole Diameter Maks φ 40 Fitur Fitur1. Nggabungake kaluwihan saben model kanthi sakabehe, 2. meja kerja bisa gawe marem pasar sajrone proses cetakan, 3. struktur kaku awak cukup, 4. broadsword pangolahan sing stabil, 5. hu ...
  • 80 Kgf / Cm²  CNC Deep Hole Drilling Machine , Multifunction CNC Drilling Equipment

    80 Kgf / Cm² Mesin Pengeboran Lubang Dalam CNC, Peralatan Pengeboran CNC Multifungsi

    Jeneng: Cnc Deep Hole Drilling Machine Inder Diameter Drilling: 2.5-35mm Max Depth Drilling: 1300mm Load Weight: 8000kgs Spindle Rotation Speed: 12000rpm X Axis Travel: 1300mm Y Axis Travel: 1050mm Z Axis Travel: 1300mm Max load weight: 8000mm Mesin Pengeboran Lubang Cnc Deep Hole 1300mm Fitur FeatureMesin mesin casting wedhi Resin basa, sing kaping pindho diobati. Sekrup bola sing diimpor lan rel cara linier, mbukak nganggo motor servo presisi dhuwur ...
  • Custom Input Rated Power EDM Spark Erosion Machine With 150 * 350mm Magnet Chuck

    Mesin Erosi Spark Input Rated Power EDM Kanthi Chuck Magnet 150 * 350mm

    Model: Plancongan Tabel CNC1470N: 1400 * 700 * 500mm Wadah Lenga: 2250 * 1300 * 650mm Ukuran Tabel: 1500 * 900mm Maks. Load Of Eletrode Head: 400kgs Bobot Bersih: 8000kg 1000 * 600 * 450mm mesin perjalanan tabel CNC EDM kanggo ngolah cetakan CNC 1060N 1. Desain perumahan servo interior sing tepat, nggunakake desain PCB kanggo umur layanan sing luwih dawa, operasi sing aman lan perawatan gampang. 2. Nalika mesin wis tekan ambane sing dikarepake, bakal terus digunakake kanggo proses mesin sing apik. 3. PC sing tahan gesekan tipis ...
  • Good Stability  Three Axis ZNC EDM Machine With 200kg Max Load Of Electrode Head

    Stabilitas Apik Mesin ZNC EDM Tiga Sumbu Kanthi 200kg Maksimum Kepala Elektroda

    Ukuran Tabel: 1050 * 600mm Kepala Elektroda: 400mm Maksimum Kepala Elektroda: 200kg Ukuran Kontainer Minyak: 1650 * 1100 * 630kg Bobot Bersih: 2950kgs Model: ZNC-650 Plancongan Meja: 650 * 550 * 250mm Maksimum Méja: 2000kg Mesin ngeculake listrik ZNC540 kualitas stabil lan andal kanggo ngolah cetakan 1. Luwih saka rong puluh taun produk industri 2. Kabeh modelISO9001: 2015 3. Reputasi dhuwur ing saindenging jagad 4. Layanan profesional lan dhukungan teknologi 5. Rega kompetitif karo ...
  • X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine 20KVA Power VMC1160L

    X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine 20KVA Power VMC1160L

    Ukuran Tabel: 1300 * 650mm Plancongan: 1100 * 600 * 750mm Jarak Antarane Spindle Lan Tabel: 110-860mm T-Slot: 5-18-122 Torsi Max Spindle: 52.5NM 3 Sumbu Torsi: 20NM Total Kapasitas Listrik: 20KVA Bobot: 7500kg X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine Kanggo Bagian Pangolahan 20KVA Fitur Produk Daya: 1. Basis, blok geser, bangku kerja, kolom vertikal, kotak spindle lan bagian dasar utama liyane sing nggunakake besi cor berkualitas tinggi. 2. Rel pandhuan sumbu X, Z, Y yaiku plastik persegi d ...
  • Y Axis 600mm Travel Vertical Machine Center BT40 Holder VMC1160L

    Y Axis 600mm Travel Vertical Machine Center BT40 Holder VMC1160L

    X Axis Travel: 1100mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 750mm Max Load: 1000kg Spindle Rotation Speed: 40-8000rpm Positioning Accuracy: 0.01 / 0.008 / 0.008 Rapid Feed: 30/30/18 M / min Type Holder: BT40 X Axis 1100mm Mesin Plancongan Vertikal CNC Kanggo Bagian Pemprosesan Fitur Produk Daya 20KVA: 1. Kanthi kacepetan, akurasi lan kaku, uga sistem spindle sing nambah suhu 2. Gris pelumas kelas Super kanggo bantalan spindle njamin umur layanan sing dawa 3. Spin .. .
  • Three Axis CNC Machining Center Automatic Chip Control With Multiple Operations

    Telung Axis CNC Machining Center Chip Control Otomatis Kanthi Operasi Multiple

    Jeneng: V85P CNC Machine Center Ukuran Tabel: 1000 * 550mm X / Y / Z Travel Axis: 800/500 / 500mm Z Axis Travel: 500mm Screw Ball Ukuran: 3616 Cara Pandhuan: 35 Pakan Cepet: 36/36/30 M / min Max Load: 600kg BT40 45 ° 140mm Pusat Mesin Vertikal Spindle description Motor 0i-MF Mesin Deskripsi Mesin 1. Mesin panggilingan CNC Vertikal V85P umume digunakake yen bagean lan cetakan ukuran medium, bahan kerja ing perlengkapan bisa rampung panggilingan, ngebur, mboseni lsp. 2. Mesin iki ca ...
  • BT50 Spindle Taper Vertical Machine Center Automatic Metal Machining VMC-1160L3

    BT50 Spindle Taper Vertical Machine Center Mesin Logam Otomatis VMC-1160L3

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 600mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 30/30/30 M / min Cutting Feed: 10 M / min Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran Tabel: 1200 * 600mm Spindle Taper: BT50 Telung sumbu werni linear wayCNC Pusat Mesin VMC1160L3 VMC-1160L3 kanthi desain struktur awak mesin sing ngoptimalake duwe kaluwihan ing efisiensi pangolahan, proses presisi lan proses cetakan pemrosesan permukaan sing mlengkung cetakan, bisa digunakake ing produk 3C, bagean khusus Otomatis .. .
  • 8m/min Cutting Feed High Precision CNC Milling Machine For Molds VMC-1260L3

    8m / min Cutting Feed Mesin Presisi Tinggi CNC Kanggo Cetakan VMC-1260L3

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 700mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 24/24/18 M / min Cutting Feed: 8 M / min Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran Tabel: 1360 * 700mm Spindle Taper: BT50 Telung sumbu ball linear wayCNC Machine Center VMC1265L3 VMC-1260L3 nggunakake impor saka Jepang (mitsubishi fanuc) utawa sistem kontrol lan sawijining servo drive lengkap lan motor, nyadari ana telung sumbu sing bisa ditrapake kanggo proses kompleks proses proses akurasi dhuwur . Prosesin utama ...
  • Big Size VMC 3 Axis Cnc Vertical Machining Center BT40 CNC Milling L3 Series

    Ukuran Besar VMC 3 Axis Cnc Pusat Mesin Vertikal BT40 CNC Milling L3 Series

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 700mm Z Axis Travel: 650mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 20/20/15 M / min Cutting Feed: 10 M / min Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran Tabel: 1360 * 700mm Spindle Taper: BT50 Telung sumbu ball linear wayCNC Machine Center VMC1270L3 L3 series series dirancang adhedhasar proses sing cepet lan kaku, sing menehi jaminan kanggo produksi komponen, akurasi proses lan efisiensi pemrosesan maksimum, kombinasi Modular saka penghapusan chip efisien tinggi, cepet .. .