• Strong Cutting Turret Type Milling Machine With Variable Speed Milling Head

    Mesin Panggilingan Jenis Turret Cutting Kuat Kanthi Kepala Panggilingan Kacepetan Variabel

    Daya Rated: Toleransi Spindle 2.2KW: Maksimum 0.005mm Jaminan: 1. Kualitas minangka forte lan klien duwe nyebar ing saindenging jagad. 2. Kita setya marang kabijakan kualitas sing wis ditemtokake lan dibingkai dhewe. 3. Kebijakan kasebut ngubengi lan mriksa bola pabrik ...
  • 50 Inch Table Size Bridgeport Vertical Milling Machine 127mm Spindle Quill Travel

    Ukuran Meja 50 Inci Bridgeport Mesin Penggilingan Vertikal 127mm Perjalanan Spindle Quill

    Tabel: 50 Inci Jeneng: Plancong Mesin Gilingan Turret: 127mm Rated Power: 3HP Bobot Net: 1500kg Dimensi: 1500 * 1700 * 2150mm 50 Inci Ukuran 50 Inch Turret Milling Machine 4SB 127mm Spindle Quill TravelRincian Cepet: 1. Saben mesin nyedhiyakake laporan QC dhewe kanggo toleransi sing dites. 2. Desain apik banget: Awak mesin besi cor meehanite. Sawise perawatan panas frekuensi dhuwur, slideway inang alun-alun karo resistensi abrasi super lan kaku sing dhuwur. Paten dirancang r ...
  • Medium Sized Veritical Turret Milling Machine For Mould Processing Strong Cutting

    Mesin Penggilingan Turret Verifikasi Ukuran Medium Kanggo Pemrosesan Cetakan Cutting Kuat

    Ukuran Tabel: 1270 * 254 * 90mm Jeneng: Mesin Penggilingan Turret Quill Spindle: 127mm Travel (X / Y / Z): 900 * 395 * 340mm Cutting: Tipe Pemrosesan Pemotongan Kuat: Pemrosesan Cetakan Cutting Kuat Veritical Milling Machine Kanggo Pengolahan Cetakan 4SQuick Rincian: 1. Pitunjuk persegi dowo ing sumbu Y lan jalur tuntunan ing sumbu X lan Z. 2. Iki nggawe mesin kanthi stabil lan gampang disetel. 2. Lumahing meja kerja lan cara pandhuan sumbu 3 dikencengi lan tliti tliti. Spindle assembling unik ...
  • Plastic Processing Bridgeport Vertical Milling Machine NT40 Spindle High Speed

    Pengolahan Plastik Bridgeport Mesin Penggilingan Vertikal NT40 Kecepatan Spindle

    Kacepetan Totusi Spindle: 80-5440rpm Sudut Miring: 0 ° / 90 ° Quill Spindle: 127mm Travel (X / Y / Z): 720 * 415 * 385mm Taper: Tipe Pangolahan NT40: Proses Plastik NT40 Spindle Turret Milling Machine 80-5440rpm Kanggo Pangolahan plastik 5 Fitur Produk1. Nglereni kapasitas efisiensi dhuwur saka mesin.2. Toleransi gelendong: 0.005mm.3. Teknologi assembling spindle unik, kanthi presisi tinggi lan efisiensi cuuting. 4. Cocog kanggo plastik, proses cetakan lan bagean nglereni liyane. Ou ...
  • Precious Heavy Duty Vertical Milling Machine 160 * 1850 * 2400mm Diemnsion

    Mesin Penggilingan Vertikal Tugas Berat, 160 * 1850 * 2400mm Diemnsion

    Ukuran: 1600 * 1850 * 2400mm Daya Paku: 5HP Spindle Quill: 127mm Bobot Net: 1900kg Taper: ISO40 Spindle Tolerance: 0.005mm 5HP Mesin Penggilingan Turret ISO40 Spindle 5S 1600 * 1850 * 2400mm Informasi Perusahaan Diemnsion 1. Pengalaman produksi & sampurna sawise- layanan sale 2. Perusahaan kita duwe pengalaman ekspor 23 taun. 3. Kita entuk Sertifikat ISO: 9001. 4. Layanan kita 24 Jam Layanan Online (MSN, SkypeE, WhatsappTrademanager). 5. Layanan sawise adol kualitas 12 wulan ...