Mesin Grinding Lumahing

  • 6020AHR Hydraulic Surface Grinding Machine Large Surface Grinder With 2000*600mm Table Size

    Mesin Penggiling Permukaan Hidrolik 6020AHR Grinder Permukaan Gedhe Kanthi Ukuran Meja 2000 * 600mm

    Jeneng: Kacepetan Rotasi Spindle Machine Surface Grinding: 1450 / 50HZ Ukuran Tabel: 2000 * 600mm X Axis Travel: 2150mm Y Axis Travel: 640mm Way Guide: Slide Way Dimension: 2350 * 5300 * 2400mm Bobot Net: 8000kgs 2000 * 600mm ukuran tabel hidrolik mesin grinding permukaan 6020AHR 1. Konstruksi kolom tembok sing dobel, nyedhiyakake dhukungan kaku kanggo spindle mecah. Penjaga Closedsteel dilengkapi kanggo nglindhungi motor spindle lan cara pandhuan, supaya kolom kasebut aman lan apik. 2. Gumantung ...
  • Hydraulic Auto Surface Grinding Machine Safety Interlocking Protection System 5010MSI

    Sistem Perlindungan Gandheng Otomatis Plinding Surface Hydraulik 5010MSI

    Model: Kecepatan Rotasi Spindle 5010MSI: 1450rpm / min Ukuran Tabel: 1000 * 500mm X Axis Travel: 1100mm Y Axis Travel: 540mm Way Guide: Slide Way Dimension: 2970 * 2200 * 2050mm Bobot Net: 3900kgs Hidrolik otomatis mesin grinding 5010MSI 1. Panel kontrol sing dirancang kanthi apik kanthi struktur muter rong arah, nggawe operator supaya posisi sing cocog gampang banget, ningkatake efisiensi kerja. 2. Stasiun hidrolik independen dipasang kanthi pendinginan udara, mlaku kanthi stabil kanthi temperatur ...
  • Slide Way Metal Universal Cylindrical Grinding Machine Three Axis Manual 250m

    Slide Way Metal Universal Silinderical Grinding Machine Three Axis Manual 250m

    Jeneng: Mesin Gringding Surface Speed ​​Rotasi Spindle: 2800 / 50HZ Ukuran Tabel: 460 * 200mm X Axis Travel: 540mm Y Axis Travel: 240mm Way Guide: Slide Way Dimension: 1800 * 1400 * 1775mm Bobot Net: 1250kgs Kinerja biaya tinggi manual sumbu telung mesin grinding permukaan 250M 1. Spindle elektro internal mecah presisi nganggo bebas perawatan, dhukungan kanthi prewangan bantalan bola sudut presisi tinggi. 2. amben mesin, meja lan kolom minangka potongan casting kelas dhuwur, sing nyedhiyakake ...
  • High Working Efficiency Automatic Surface Grinding Machine Reliable Electrical Control 5010AHR

    Efisiensi Working High Machine Otomatis Grinding Machine Reliable Control 5010AHR

    Jeneng: Mesin Gringding Surface Speed ​​Rotasi Spindle: 1450 / 50HZ Ukuran Tabel: 1000 * 500mm X Axis Travel: 1100mm Y Axis Travel: 540mm Way Guide: Slide Way Dimension: 2970 * 2200 * 2050mm Bobot Net: 3900kgs 1000 * 500mm lumahing hidrolik tabel mesin grinding 5010AHR 1. Konstruksi kolom kaping pindho sing dipasang tembok, nyedhiyakake dhukungan kaku sing kuat kanggo poros mecah. Penjaga Closedsteel dilengkapi kanggo nglindhungi motor spindle lan cara pandhuan, supaya kolom kasebut aman lan apik. 2. hydr independen ...
  • 84AHR Manual Surface Grinder , Horizontal Spindle Surface Grinder 5*4 Spindle Motor

    84AHR Manual Surface Grinder, Horizontal Spindle Surface Grinder 5 * 4 Spindle Motor

    Jeneng: Mesin Gringding Grinding Grinding Speed ​​Spindle: 1750rpm / 50HZ Ukuran Tabel: 800 * 400mm X Axis Travel: 840mm Y Axis Travel: 420mm Spindle Motor: 5 * 4 Dimensi: 2280 * 2280 * 2040mm Bobot Net: 3000kgs 460 * 150mm Lumahing Meja Mesin Mecah Kanthi Tangki Air 618M 2800rpm 1. Nganggo impor sing tepat kanggo spindle. 2. Kualitas stabilitas lan reliabilitas, paling laris kanggo pasar industri manufaktur cetakan. 3. Khusus kanggo nggawe lan ngembangake mesin grinding. 4. Ing ...
  • 818AH Universal Cylindric Auto Grinding Machine , Metal Surface Grinder 1000kgs Net Weight

    818AH Universal Silinder Auto Grinding Machine, Grinding Lumahing Logam 1000kgs Bobot Bersih

    Jeneng: Mesin Gringding Surface Speed ​​Rotasi Spindle: 1750rpm / 50HZ Ukuran Tabel: 460 * 200mm X Axis Travel: 510mm Y Axis Travel: 210mm Guide Way: Slide Way Dimension: 1480 * 1500 * 2090mm Bobot Net: 1000kgs Kinerja biaya tinggi permukaan presisi tinggi mesin grinding 818AH 1. Sumbu X lan Y aixs otomatis, sumbu Z manual. 2. Kepala akurasi presisi tinggi, tahan lama. 3. Resin qulity sing dhuwur, perawatan tuwa. 4. Taiwan sistem hidrolik berkualitas tinggi lan ...
  • Blohm Hydraulic Industrial Surface Grinder 2800rpm / 50Hz Spindle Rotation Speed

    Penggiling Permukaan Industri Hidrolik Blohm Kecepatan Rotasi Spindle 2800rpm / 50Hz

    Jeneng: Mesin Gringding Grinding Grinding Speed ​​Spindle: 2800 / 50HZ Ukuran Tabel: 460 * 200mm X Axis Travel: 510mm Y Axis Travel: 210mm Guide Way: Slide Way Dimension: 1500 * 1220 * 2090mm Bobot Net: 900kgs Kinerja biaya permukaan presisi tinggi mesin grinding 818M 1. Pitunjuk Flat-V nggunakake cara longitudinal lan lintas kanggo entuk kualitas pandhuan sing apik, lan jas nganggo sabuk TURCITE-B, handscraping presisi supaya akurasi wok stabil. 2. Iga sing kuwat dipasang ing sisih mburi ...
  • 43.3 * 21.26 Inch Travel Vertical Spindle Surface Grinder 1450rpm One Year Warranty

    43.3 * 21.26 Inci Travel Vertical Spindle Surface Grinder 1450rpm Garansi Setahun

    Lelungan: 43.3 * 21.26 Inci Maks. Jeda Antarane Spindle Lan Tabel: 700mm Saran Vertical Rapid Moving: 180 Z Axis: Elevating Motor Rotation Speed: 1450rpm Name: Surface Grinding Machine 43.3 * 21.26 Inci Travel Surface Grinding 1450rpm 5010AHR Layanan Kami 1. Sampeyan pitakon bakal wangsulan 24 jam. 2. Ana luwih akeh pengalaman teknologi industri sajrone 23 taun kanthi pabrik. 3. Mesin panggilingan turret vertikal dites ing pabrik sadurunge ninggalake pabrik. 4. Dur ...
  • 600 * 300mm Surface Grinding Machine , Automatic Surface Grinder With Elevating Motor

    Mesin Penggiling Permukaan 600 * 300mm, Penggiling Permukaan Otomatis Kanthi Motor Ngunggahake

    Kahanan: CNC Anyar Utawa Ora: Voltase Normal: Motor Spindle sing Dibutuhake Pelanggan: 5 * 4 Ukuran Tabel: 600 * 300mm Bujur Plancongan: 640mm Plancongan: 320mm Maksimum Jarak Saka Pusat Spindle Nganggo Tabel Kerja: Motor Hidrolik 580mm: 2 * 4 Drive Crossward Motor: 0,08 * 4 Motor Didhukung Vertikal: 0,1 * 4 Motor Rod Grinding: φ355 * (20-45) * φ127 Dimensi (L * W * H): 2040 * 1830 * 2090mm Bobot Bersih: 2100kg 600 * 300mm X / Y poros sumbu Z kanthi otomatis ningkatake mesin mecah permukaan ...
  • 2800rpm Surface Grinding Machine , 2 * 2 Spindle Motor Head Surface Grinder

    Mesin Penggiling Permukaan 2800rpm, 2 * 2 Mesin Permukaan Kepala Spindle Motor

    Kacepetan Rotasi: 2800rpm Plancongan: 540 * 270mm X & Y Axis: Otomatis Z Axis: Elevating Motor Coolant Pump Motor: 0.12 * 4 Jeneng: Mesin Grinding Permukaan 2800rpm Grinding Machine 540 * 270mm Travel 2550AHR 2 * 2 Spindle Motor Advantage 1. Luwih saka rong puluh telung taun pengalaman produk industri. 2. Kabeh model kanthi otoritas ISO9001 sing disetujoni. 3. Pengalaman produksi & layanan purna jual sing sampurna 4. Perusahaan kami duwe pengalaman ekspor 23 taun. 5. Kita entuk ISO: 900 ...
  • Four Axis Surface Grinding Machine , High Precision Vertical Surface Grinder

    Papat Sumbu Grinding Machine, Grinding Permukaan Vertikal Presisi Tinggi

    Ukuran Tabel: 800 * 400mm Pakan Langsung Langsung: 0,1-1 X & Sumbu Y: Sumbu Z Otomatis: Motor Hidrolik Motor Ngunggah: 3 * 4 Jeneng: Mesin Grinding Permukaan X & Y Axis Otomatis Mesin Grinding Permukaan 3 * 4 Motor Hidrolik 84AHR Produk Fitur: 1. Kepala grinding akurasi sing diimpor. 2. Sistem hidrolik njamin presisi tinggi mesin lan stabilitas operasional sing dhuwur. 3. Kinerja akurasi lan biaya bisa entuk alokasi paling apik. 4. Spesialis ing pabrik lan ...
  • 618M Water Tank Horizontal Grinding Machine 2800rpm Spindle Rotation Speed

    618M Tangki Air Mesin Mecah Horisontal 2800rpm Kecepatan Putaran Spindle

    Ukuran Tabel: 460 * 150mm Jeneng: Aksesoris Mesin Gringding Lumahing: Motor Pompa Pendingin Tangki Air: 0.12 * 2 Kecepatan Rotasi Spindle: 2800rpm Maksimum Jarak Antarane Spindle Dan Tabel: 410mm 460 * 150mm Mesin Grinding Permukaan Meja Dengan Tangki Air 618M 2800rpm Fitur Produk: 1. Nganggo impor sing tepat banget kanggo spindle. 2. Kualitas stabilitas lan reliabilitas, paling laris kanggo pasar industri manufaktur cetakan. 3. Khusus kanggo nggawe lan ngembangake mesin grinding. 4. Ana ...