• 500 * 400 * 300mm Brother Drill Tap Center Auto Lubrication System Included

    500 * 400 * 300mm Sistem Drum Tunyuk Drill Pusat Kasedhiya Sistem Pelumasan Otomatis

    Jeneng: VTC500H Travle: 500 * 400 * 300mm Speed: 15000/20000 / 24000rpm Spindle Motor: 2.2 / 3.7kw Bobot Bersih: 2800kgs ATC Type: 16 Tools Clamp Arm ATC Kecepatan tinggi pengeboran cnc lan pusat mesin taping VTC500 Fitur produk: 1 . Bagéan utama saka pesawat kasebut dilebokake kanthi besi cor kualitas dhuwur.2. otot lan balung internal dikuatake, kabeh diatasi kanthi tempering.3. lan analisis elemen winates ditindakake dening piranti lunak desain khusus.4. Wis cha ...
  • 20000 RPM Spindle Speed CNC Drilling and Tapping  Machine 600*400*300mm Travel Universal

    20000 RPM Spindle Speed ​​CNC Drilling and Tapping Machine 600 * 400 * 300mm Travel Universal

    Jeneng: VTC600H Travel: 600 * 400 * 300mm Kacepetan Rotasi: 20000Rpm Spindle Motor: 2.2 / 3.7kw Bobot Net: 2800kgs Ukuran Tabel: 700 * 400mm Pakan Cepet: 48 * 48 * 48m / min Maksimum Beban Meja: 250kg 20000RPM Spindle Pengeboran CNC Cepet lan Plancongan Mesin Tape 600 * 400 * 300mmKecepatan pusat tnc cnc kecepatan 3 sumbu kaya fitur ing ngisor iki: 1. pondasi, kolom, kothak spindle utama, tabel geser silang, meja kerja lan bagean liyane dirancang kanthi teknologi casting kekuatan tinggi. 2. aku ...
  • High Speed Industrial Brother Drill Tap Center 250kg Max Table Load Included

    Pusat Pengeboran Adhi Industri Kecepatan Tinggi Kg ngemot Meja Maksimum 250kg

    Jeneng: VTC500H Travel: 500 * 400 * 300mm Kacepetan Rotasi: 20000Rpm Spindle Motor: 2.2 / 3.7kw Bobot Net: 2800kgs Ukuran Tabel: 600 * 400mm Cepat Pakan: 48 * 48 * 48m / min Maksimum Beban Meja: 250kg 20000RPM Spindle Pengeboran CNC Kecepatan Tinggi lan Plancongan Mesin Tunyuk 500 * 400 * 300mmFitur: Pilihan paling apik kanggo pangolahan batch komponen canggih kayata industri komunikasi, elektronik, ponsel lan industri mobil. 1. Struktur sing mateng lan stabil yaiku nganggo telung arah ...
  • High Rigidity Enclosed Cover Auto Tapping Machine 10 KVA Total Electric Capacity

    Kekakuan Tinggi Ditutup Mesin Tutup Otomatis 10 KVA Total Kapasitas Listrik

    Jeneng: VTC500H Travle: 500 * 400 * 300mm Speed: 15000/20000 / 24000rpm Spindle Motor: 2.2 / 3.7kw Bobot Bersih: 2800kgs ATC Type: 16 Tools Clamp Arm ATC Kecepatan tinggi pengeboran cnc lan pusat mesin taping VTC500 Fitur produk: 1 . Bagéan utama saka pesawat kasebut dilebokake kanthi besi cor kualitas dhuwur.2. otot lan balung internal dikuatake, kabeh diatasi kanthi tempering.3. lan analisis elemen winates ditindakake dening piranti lunak desain khusus.4. Wis cha ...
  • High Efficiency CNC Drilling And Tapping Machine , 12000rpm CNC Tapping Center

    Pengeboran CNC lan Mesin Tunyuk Efisiensi Tinggi, 12000rpm Pusat Tapping CNC

    Jeneng: CNC Drilling And Taping Machine Center Tabel VTC500: 600 * 400mm X / Y / Z Plancongan: 500 * 400 * 300mm Kecepatan Rotasi Spindle: 12000rpm Spindle Taper: BT30 ATC Type: 16 Tools Clamp Arm ATC X / Y / Z Rapid Feed : 48m / min Max Load: 250kg Kecepatan tinggi ngebur cnc lan pusat mesin taping VTC500 Fitur produk: 1. Sumbu X / Y / Z minangka cara linear linear, 3 sumbu feed standar standar yaiku 48m / menit. (Opsional nganti 60m / min) 2. Desain struktur awak mesin kaku sing dhuwur. Saliyane dril ...
  • Linear Gudie Ways Axis CNC Drill Tap Center 48m / Min Rapid Feed For Industry

    Linear Gudie Cara Sumbu Bor Bor Pusat 48m / Min Cepet Panganan Kanggo Industri

    Jeneng: VTC700 X / Y / Z Pakan Cepet: 48m / min Panganan Nglereni Maks: 12m / menit Akurasi Posisi: 0,005mm Berat Bersih: 3000kgs Maksimum Beban: 16 Alat Clamp Arm ATC Pengeboran cnc efisiensi tinggi lan pusat mesin taping VTC500 Fitur teknis : 1. Alat mesin pusat pengeboran vtc700 nggunakake sistem kontrol impor Jepang (Mitsubishi utawa Fonarco) 2. driver servo lan motor pendukunge kanggo mujudake telung gandheng poros.3. Kanthi piranti ganti alat otomatis, umume digunakake kanggo ngebur lan ...
  • Metal Cutting CNC Drilling And Tapping Machine , 3.7kw Spindle Motor Cnc Lathe Machine

    Pengeboran Logam CNC Drilling And Tapping Machine, 3.7kw Spindle Motor Cnc Lathe Machine

    Jeneng: VTC600 Max Cutting Feed: 12m / min Spindle Tapper: BT30 Min. Set Moving Unit: 2.2 / 3.7kw Dimensi: 1850 * 2315 * 2375mm Spindle Motor: 3.7kw Kecepatan tinggi pengeboran cnc lan pusat mesin taping VTC500 Sekrup bola digunakake kanggo njamin presisi lan daya tahan dinamis. 3. Tiga sumbu mesin nambah rentang rel pandhuan, nuduhake presisi dinamis sing apik ing ...
  • Precision CNC Drilling And Tapping Machine , Metal Processing CNC Turning Machine

    Mesin Bor lan Tunyuk CNC Precision, Mesin Nguripake Logam CNC

    X / Y / Z Plancongan: 600 * 400 * 300mm Motor Spindle: Kecepatan Rotasi Spindle 3.7kw: 15000/20000 / 24000rpm Jenis ATC: 16 Alat Clamp Arm ATC X / Y / Z Pakan Cepet: 48m / min Maksimal Beban: Dhuwur 250kg kacepetan pengeboran cnc efisiensi tinggi lan pusat mesin taping VTC500 Fitur produk: 1. pondasi, kolom, kothak spindle utama, tabel geser silang, meja kerja lan bagean liyane dirancang kanthi teknologi casting kekuatan tinggi. 2. struktur metallographic njero stabil banget. 3. bagean casting nuduhake ...
  • High Speed Automatic CNC Drilling And Tapping Machine 800 * 400mm Table Size

    Pengeboran CNC Otomatis Dhuwur lan Mesin Nunyuk 800 * 400mm Ukuran Tabel

    Jeneng: VTC700H Ukuran Tabel: 800 * 400mm Plancongan Tabel: 700 * 400 * 300mm Jarak Antarane Spindle Lan Tabel: 155-455mm Spindle Motor: 3.7kw Panjang Maks: 200mm Pengeboran cnc berkecepatan tinggi lan pusat mesin taping VTC500 Fitur teknis: 1. Alat mesin pengeboran vtc700H nggunakake kontrol sistem merek terkenal (Mitsubishi utawa Fonarco) 2. driver servo lan motor pendukunge kanggo mujudake telung gandheng poros.3. Gunakake piranti ganti alat otomatis, digunakake nalika ngebur lan ngolah.4. ...
  • VTC-1000 20000RPM 3 Axis Automatic Drill And Tapping Machine 1100*500mm Table Size

    VTC-1000 20000RPM 3 Bor Otomatis Sumbu lan Mesin Nunyuk 1100 * 500mm Ukuran Tabel

    Ukuran Tabel: 1100 * 500mm X / Y / Z Travel Axis: 1000 * 500 * 330mm Kecepatan Rotasi Spindle: 20000rpm Spindle Taper: BT30 Spindle Motor: 3.7kw Max Cutting Feed: 12m / min Dimension: 2530 * 1930 * 2250mm Bobot Net: 3500kg VTC-1000 20000RPM 3 Axis Bor Bor Lan Mesin Tunyuk 1100 * 500mm Ukuran Meja X / Y / Z sumbu minangka cara pandhuan linier. Kecepatan feed cepet standar 3 sumbu yaiku 12m / menit. Desain struktur awak mesin kaku sing dhuwur. Saliyane fitur ngebur uga bisa digunakake kanggo panggilingan kanthi intensitas rendah ...
  • VTC-500 High Speed 3 Axis  Small Size Vertical Metal CNC Drilling And Tapping Machine

    Villing-500 Speed ​​Speed ​​3 Axis Small Drill Vertical Metal Drilling And Tapping Machine

    Kondisi: Volytage Anyar: Ukuran Tabel Kebutuhan Pelanggan: 600 * 400mm X / Y / Z Perjalanan Poros: 500 * 400 * 300mm Jarak Antarane Spindle Lan Column: 450mm Kecepatan Rotasi Spindle: 12000rpm Spindle Taper: BT30 Spindle Motor: 3.7kw ATC Type: Clamp Arm ATC Kanthi 16 Alat Panganan Nglereni Maks: 12m / menit Akurasi Posisi: 0,005mm Dimensi: 1850 * 2300 * Berat Bersih 2300mm: 2800kg Maksimum Beban Meja: 250kg Bagian sing bolongan tliti pengeboran CNC lan pusat mesin nutul VT500 1.Fitur 1) X / Y / Z a ...
  • Clamp Arm CNC Drilling And Tapping Machine For Digital Camera Parts Processing

    Pengeboran Clamp Arm CNC lan Mesin Tapping Kanggo Pemprosesan Bagian Kamera Digital

    Jeneng: Pemrosesan Mesin Drilling And Taping: Tabel Bagian Kamera Digital: 600 * 400mm Jenis ATC: Clamp Arm ATC Kanthi 16 Alat Kecepatan Rotasi Spindle: Berat Bersih 12000rpm: 2800kg Dimensi: 161 * 2315 * 2375mm X / Y / Z Lelungan: 500 * 400 * 300mm CNC Drilling And Taping Machine VTC500 Bagian Kamera Digital Pangolahan Kanthi Clamp Arm ATC 16 Piranti Produk Detail: 1. Kecepatan putaran spindle ora kurang saka 12.000 rpm lan kecepatan obah cepet telung sumbu ora kurang saka 48 meter per menit. (o ...