Mesin Penggilingan Turret

  • Turret Milling Machine , 3E Knee Type Milling Machine,ram turret milling machine,step speed

    Mesin Penggilingan Turret, Mesin Penggilingan Jenis lutut 3E, mesin penggilingan turret ram, kecepatan langkah

    Ukuran: 1500 * 1700 * 2150mm Toleransi Spindle: 0,005mm Maks. Jarak Saka Spindle Lan Tabel: 400mm Kecepatan Spindle: 80-5440rpm Bobot Bersih: 1280kg Jeneng: Mesin Penggilingan Turret 1. Rega murah kanthi kualitas apik.2. Toleransi gelendong: 0.005mm.3. Kepala panggilingan nganggo motor 3HP, 16 kepala kecepatan katrol, endhas kacepetan variabel opsional. Bagéan Taiwan dirakit ing China.5. Cara pandhuan trebletail ditrapake ing telung sumbu, dadi gampang diatur lan didandani.6. Cocog kanggo appli ...
  • 1372*330mm Table Size Horizontal Turret Milling Machine By 150mm Spindle Quill

    1372 * 330mm Ukuran Tabel Mesin Penggilingan Turret Horisontal Dening 150mm Spindle Quill

    Jeneng: Plancongan Axis Horisontal lan Vertikal X / Y / Z: 900 * 380 * 360mm Ukuran Tabel: 1270 * 254mm Quill Spindle: Daya Tingkat 127mm: Taper Spindle 3HP: R8 (NT30) Ukuran: 1720 * 1870 * 1670mm Net Bobot: 1500kg 1270 * 254mm Tabel Mesin Penggilingan Taiwan Horisontal lan Mesin Penggilingan Vertikal 1. Sekrup kepala lan bola pengilingan Taiwan. 2. Cocog kanggo proses semi-kasar, tepat. 3. Aplikasi: mesin jahit, cetakan sepatu bagean logam, jam, lsp. 4. Gampang nggayuh pabrik vertikal ...
  • R8 3HP RAM Vertical Turret Milling Machine Metal Milling Boring Machine 4PM

    R8 3HP RAM Milling Turret Milling Machine Milling Milling Boring Machine 4PM

    Dimensi: 1500 * 1700 * 2200mm Kepala Penggilingan: Taiwan Original Milling Head Spindle Taper: R8 (NT30) Dinilai Daya: 3HP Jeneng: Milling And Boring Machine Size: 1270 * 254 * 90mm X / Y / Z Travel Axis: 900/370 / 360mm Bobot Bersih: 1400kg Mesin penggilingan komponen presisi tinggi lan mesin mboseni 4PM ◆ Cocog kanggo elektronik presisi, mesin optik lan peralatan otomatisasi, pangolahan komponen presisi semikonduktor. ◆ Cocog kanggo boring, panggilingan, pengeboran lan ukuran posisi ...
  • 1372 * 330mm Table Size Horizontal Milling Machine By 150mm Spindle Quill

    1372 * 330mm Ukuran Tabel Mesin Penggilingan Horisontal Kanthi 150mm Spindle Quill

    Tipe Mesin: Plancongan Horisontal lan Vertikal: 1000 * 400 * 420mm Ukuran Tabel: 1372 * 330mm Plilling Quill: 150mm Daya: Toleransi Spindle 5HP: 0,002mm 1372 * 330mm Meja Horisontal lan Mesin Penggilingan Vertikal 150mm Fitur Spillle Quill mesin jahit, cetakan sepatu ing bagean logam, jam, lsp. 2. Cocog kanggo proses semi-kasar lan tepat. 3. Sekrup panggilingan kepala Taiwan lan bola. 4. Pabrik vertikal, pabrik horisontal lan pabrik 45 derajat lan pabrik ...
  • Universal 5HP Rated Power Metal Milling Machine Bed Structure 1570*405mm Table Size

    Struktur Tempat Tidur Mesin Penggilingan Logam Daya 5HP Universal 1570 * 405mm Ukuran Tabel

    Ukuran: 2000 * 3050 * 2150mm Rated Power: 5HP Max. Jarak Saka Spindle Kanggo Tabel: 760mm Jeneng: Mesin Tipe Gilingan Ukuran Tabel: 1570 * 405mm X / Y / Z Plancis Axis: 1500/350 / 580mm Taiwan komponen penggilingan presisi endhas lan mesin mboseni B600L + Mesin penggilingan amben, kaku lan gedhe kapasitas bantalan + kepala penggilingan presisi asli Taiwan, sekrup bola, bantalan spindle presisi NSK P4, toleransi spindle 0. 002mm. + Telung sumbu nggunakake sekrup bola presisi, kanthi cepet lan ...
  • NT40 / 7.5HP Bed Type Turret Vertical Milling Machine Taiwan Original Milling Head

    Mesin Penggiling Vertikal Tipe NT40 / 7.5HP Taiwan Kepala Penggilingan Asli

    Ukuran: 2000 * 2230 * 2150mm Kepala Penggilingan: Taiwan Original Milling Head Spindle Taper: NT40 Rated Power: 7.5HP Max. Jarak Saka Spindle Nganti Tabel: 760mm Jeneng: Mesin Tipe Gilingan Tipe Ukuran: 1370 * 405mm X / Y / Z Poros Poros: 1000/350 / 520mm Taiwan Asli pabrik panggilingan lan mesin mboseniB600SC 1. 7.5HP / NT40 Spinlde, presisi asli Taiwan panggilingan sirah. 2. Mesin panggilingan amben, kaku kaku lan kapasitas bantalan gedhe. 3. Jepang NSK P4 presisi spindle presisi, spindleto ...
  • Steel Industrial Bed Type Milling Machine 1370 * 405mm Table High Accuracy

    Mesin Penggilingan Jenis Tempat Tidur Industri 1370 * 405mm Meja Akurasi Tinggi

    Ukuran Tabel: 1370 * 405mm Kepala Penggilingan: Taiwan Original Milling Head X Axis Travel: NT40 Power Rated: 5HP Max. Jarak Saka Spindle Kanggo Tabel: 760mm Jeneng: Mesin Penggilingan Tipe Tempat Tidur Mesin Penggilingan Tipe Bed 5HP NT40 Spindle B600 Taiwan Milling Original : 1. Akeh digunakake ing proses kerja sing abot lan gedhe (800-1000kgs). 2. Bantalan NSK P4 diadopsi ing spindle kanggo nambah akurasi mesin lan nambah umur kerja. 3. Dhuwur wesi cor, kekuatan internal ...
  • NT40 / 5HP Spindle Turret Head Milling Machine Universal Bed Type Turret RAM Knee Milling Machine

    NT40 / 5HP Spindle Turret Head Milling Machine Universal Bed Type Turret RAM Knee Milling Machine

    Ukuran: 2000 * 2230 * 2150mm Kepala Penggilingan: Taiwan Original Milling Head Spindle Taper: NT40 Rated Power: 5HP Max. Jarak Saka Spindle Kanggo Tabel: 760mm Jeneng: Mesin Tipe Gilingan Ukuran Tabel: 1370 * 405mm X / Y / Z Plancis Axis: 1000/350 / 640mm Taiwan Tipe Tempat Tidur tipe penggilingan komponen presisi tinggi lan mesin mboseni B600 1. Akeh digunakake ing abot lan potongan karya gedhe (800-1000kgs) pangolahan. 2. Bantalan NSK P4 diadopsi ing spindle kanggo nambah akurasi mesin lan nambah ...
  • Good Bearing Turret Milling Machine , Three Axis Ball Screw Bed Type Milling Machine

    Mesin Penggilingan Turret Bearing sing Apik, Mesin Penggilingan Tipe Screw Ball Three Axis

    Plancongan: 1000 * 460 * 520mm Screw: Screw Ball Size: 1370 * 405mm Spindle Quill: 140mm Power: 7.5HP Jeneng: Bed Mill Milling Machine 7.5HP Bed Bed Mill Milling Machine Kanthi Tiga Axis Ball Screw B600SC Fitur Produk: 1. Milling and mahcine mboseni kanggo ngolah komponen presisi tinggi. 2. Jinis amben, cor meehanite, kaku kaku, kapasitas bantalan sing apik.3. Kepala panggilingan presisi asli Taiwan, sekrup bola, lan toleransi spindle bantalan presisi NSK P4: 0,002mm. 4. Cocog kanggo abot lan ...
  • Bed Type Turret Milling Machine , NT40 Spindle Turret Head Milling Machine

    Mesin Penggilingan Turret Tipe Bed, Mesin Penggiling Turret Spindle NT40

    Ukuran: 2000 * 2230 * 2150mm Kepala Penggilingan: Taiwan Original Milling Head Taper: NT40 Power Rated: 5HP Max. Jarak Saka Spindle Kanggo Tabel: 760mm Jeneng: Mesin Penggilingan Tipe Bed 5 Mesin Penggilingan Tipe Bed 5HP Mesin Penggilingan Tipe NT40 Spindle B600 Taiwan Original Milling Head Detail Produk: 1. Digunakake kanthi akeh ing proses kerja sing abot lan gedhe (800-1000kgs). 2. Bantalan NSK P4 diadopsi ing spindle kanggo nambah akurasi mesin lan nambah umur kerja. 3. Besi cor kekuatan tinggi, sarang lebah internal ...
  • Three Axis Vertical Spindle Milling Machine 1370 * 405mm Table And 140mm Spindle Quill

    Telung Axis Vindical Spindle Milling Machine 1370 * 405mm Tabel Lan 140mm Spindle Quill

    Tabel: 1370 * 405mm Bobot Net: 2900kg Taper: NT40 Spindle Quill: 140mm Max. Jarak Saka Spindle To Tabel: 640mm Jeneng: Bed Mill Milling Milling Machine B600SC NT40 Spindle Bed Type Milling Machine 1370 * 405mm Tabel 140mm Spindle QuillCompanyFitur: 1. Luwih saka rong puluh telu taun pengalaman produk industri. 2. Kabeh model kanthi otoritas ISO9001 sing disetujoni. 3. Reputasi dhuwur ing saindenging negara. 4. Kita duwe layanan profesional lan dhukungan teknologi. 5. Rega kompetitif kanthi kual ...
  • 54 Inch Turret Milling Machine , Heavy Work Pieces Processing Bed Type Milling Machine

    Mesin Penggilingan Turret 54 Inci, Mesin Pabrik Tipe Tempat Tidur Heavy

    Tabel: Sekrup 54 Inci: Aksesoris Screw Ball: Potongan Kerja Heavy Processing Spindle Quill: 140mm Max. Jarak Saka Spindle Kanggo Tabel: 640mm Jeneng: Mesin Penggilingan Tipe Bed 54 Mesin Penggilingan Tipe Bed Inci B600SC Pengolahan Potongan Kerja Heavy Fitur Fitur: 1. Penggilingan lan mahcine mboseni kanggo ngolah komponen presisi tinggi. 2. Gunakake spindle sing diimpor. Sawise proses quenching lan tempering lan frekuensi, priksa kualitas dhuwur lan presisi tinggi .3. Taiwan asli presisi ...