• Good Stability  Three Axis ZNC EDM Machine With 200kg Max Load Of Electrode Head

    Stabilitas Apik Mesin ZNC EDM Tiga Sumbu Kanthi 200kg Maksimum Kepala Elektroda

    Ukuran Tabel: 1050 * 600mm Kepala Elektroda: 400mm Maksimum Kepala Elektroda: 200kg Ukuran Kontainer Minyak: 1650 * 1100 * 630kg Bobot Bersih: 2950kgs Model: ZNC-650 Plancongan Meja: 650 * 550 * 250mm Maksimum Méja: 2000kg Mesin ngeculake listrik ZNC540 kualitas stabil lan andal kanggo ngolah cetakan 1. Luwih saka rong puluh taun produk industri 2. Kabeh modelISO9001: 2015 3. Reputasi dhuwur ing saindenging jagad 4. Layanan profesional lan dhukungan teknologi 5. Rega kompetitif karo ...
  • High Cutting Speed ZNC Wire Cut EDM With Electric Cabinet  300 * 200 * 180 Mm

    Kecepatan Cutting Tinggi ZNC Wire Cut EDM Kanthi Kabinet Listrik 300 * 200 * 180 Mm

    Jeneng: ZNC EDM Die Sinking Machine Ukuran Tabel: 600 * 300mm X / Y / Z Travel Axis: 300 * 200 * 180 Mm Electrode Head: 180mm Max Load Of Tabel: 1200kg Curret: 50A Net Net: 1500kg Controller Axis No .: Z Axis Control Saiki 50A Cutting Speed ​​ZNC EDM Die Sinking Machine Size 600 * 300mm1. Kanggo kontrol 50A, duwe 19 langkah, Macem-macem cara mesin sing cocog karo kebutuhan pelanggan sing beda.2. Ngitung otomatis, bolong lan nyetel - Kanggo umume mesin, sawise input saiki, c ...
  • JOINT ZNC Micro Wire EDM Machine Die Sinking Making Metal Molds ZNC-700

    GABUNG ZNC Micro Wire EDM Machine Mati Sinking Nggawe Cetakan Metal ZNC-700

    Model: ZNC-700 X / Y / Z Travel Axis: 700 * 550 * 250mm Wadah Lenga: 1650 * 1100 * 630mm Ukuran Tabel: 1050 * 600mm Maks. Beban Tabel: 2000kgs Bobot Bersih: 2950kg Kepala Elektroda: Dimensi 380mm: 2000 * 1710 * 2360mm Mesin Pembuangan Listrik ZNC-700 1. Duwe fungsi minangka Level Monitoring Otomatis, Deteksi semangat abang-abang, alarm jero lan nglereni listrik, nemokake titik tengah. 2. Ngadopsi electrocircuit MOSFET, kanthi proses kecepatan tinggi 3. Saklar negatif-negatif ...
  • Current 50A Speed EDM Drilling Machine  500 * 400mm Travel Multifunction

    Mesin Pengeboran EDM Kecepatan 50A Saiki 500 * 400mm Plancongan Multifungsi

    Jeneng: ZNC EDM Mesin Ukuran Tabel: 700 * 400mm X / Y / Z Sumbu Plancong: 500 * 400 * 200 Mm Kepala Elektroda: 380mm Maksimum Maksimum Tabel: 1500kg Curret: 50A Bobot Net: 1500kg Konsumsi Kepala Elektroda: Kurang Saka 0,2 Lelungan 50A Kacepetan ZNC EDM Electrica Discharge Machine Travel 500 * 400mm 1. Sumbu Z nggunakake rel slide linear Swiss utawa level sing padha, nggunakake bantalan presisi NSK Jepang, njamin akurasi lan daya tahan. 2. Sumbu X lan Y nganggo sekrup bola sing diimpor utawa padha ...
  • 250L Filter Container Cube CNC EDM Wire Cut Machine 100kg Electrode Head

    250L Filter Container Cube CNC EDM Wire Cut Machine 100kg Elektroda Kepala

    Jeneng: Ukuran Tabel Mesin ZNC EDM: 700 * 400mm X / Y / Z Plancis Poros: 450 * 350 * 200 Mm Kepala Elektroda: 280mm Maksimum Maksimum Tabel: 1200kg Curret: 50A Bobot Bersih: 1500kg Konsumsi Kepala Elektroda: Kurang Saka 0,2 Mesin Plancongan ZNC EDM Elektrik 50A Kacepetan Saiki, Plancongan 450 * 350mm Fitur Mesin: 1. Mesin Resin Pasir Stres Tingkat Lanjut. 2. Sekrup bola sumbu XY, permukaan nganggo "Turcite" 3.X, poros Y digawe dadi bentuk V lan struktur pesawat, ...
  • Mould Processing  ZNC EDM Machine With 1500kg Weight 700 * 400mm Table Size

    Mesin Pemprosesan Cetakan ZNC EDM Kanthi Bobot 1500kg 700 * 400mm Ukuran Tabel

    Ukuran Tabel: 700 * 400mm Kepala Elektroda: 280mm Maksimum Kepala Elektroda: 120kg Ukuran Kontainer Minyak: 1100 * 710 * 450kg Berat Bersih: 1500kgs Model: Warna ZNC-450: Plancongan Meja Opsional: 450 * 350 * 200mm Stabil lan andal mesin debit listrik ZNC450 berkualitas kanggo ngolah cetakan1. Mesin model ukuran lengkap bisa memenuhi kabeh persyaratan proses cetakan 2. Kontroler merek Taiwan Terkenal sing Diadopsi. 3. Mesin dipercaya lan akurasi 4. Kabeh bagean utama saka Taiwan lan Jepang ...
  • Metal Processing ZNC EDM Machine , 200kg Electrode Head Max Load Wire EDM Machine

    Mesin EDN ZNC Pemprosesan Logam, Mesin EDM Kuat Beban Maksimum 200kg

    Kepala Elektroda: Model 380mm: Plancongan Tabel ZNC-700: 700 * 550 * 250mm Werna: Tipe Model Opsional: Preisise ZNC: Mesin ZNC540 ZTEC540 Kualitas tinggi Mesin Stabilitas Tinggi lan bisa dipercaya kanggo ngolah cetakan 1. Luwih saka rong puluh taun produk industri 1 Kecepatan posisi dhuwur: paling cocog kanggo bagean mesin kayata mati, ngebur utawa mboseni 3. Reputasi dhuwur ing saindenging jagad 4. jajaran aplikasi sing luwih akeh: ngebur, mboseni, panggilingan kanthi sedheng, nulis, nulis ukuran lan ngukur ...